Ispovesti

SUROVO JE ISPROZIVALI ZBOG GRUDI: Žene su imale najgore komentare

Mlada Škotlanđanka je reklamirajući suši restoran, ponovo postala predmet podsmeha i to zbog svojih velikih grudi

22.03.2022 18:00

SUROVO JE ISPROZIVALI ZBOG GRUDI: Žene su imale najgore komentare
Instagram- Srećna Republika

Emili Havorn (20) je Škotlanđanka, koja je podelila svoju fotografiju u dekoltiranoj haljini, kako bi promovisala japanski restoran za Dan zaljubljenih, ali nije se nadala da će na kontu toga dobiti pregršt negativnih komentara.

Sam restoran ostao je u senci zbog njenih bujnih grudi, koji su na najgori mogući način izvrnute ruglu i to od pripadnica lepšeg pola.

Ova mlada devojka je pristala da reklamira suši restoran sa Instagrama, ne nadajući se takvoj reakciji pratilaca, posle koje je priznala da je bukvalno imala napad panike.

 

 

Restoran ostao u senci skandala

Emili je postavila fotografije kako jede suši u crnoj seksi haljini, koja je imala veliki dekolte, međutim ostala je šokirana komentarima na ovoj društvenoj mreži, a još više zlobom među korisnicima Instagrama, gde su prednjačile žene.

Ona je još kao tinejdžerka trpela vršnjačko nasilje, napustila je školu, ali i pored toga uspela je sa svega 16 godina da potpiše ugovor sa modnom agencijom "Colours". Danas ona je manekenka i modna influenserka, a pojavila se i na vebsajtu italijanskog Voga. Ipak posle ovakvih komentara, poželela je da se izbriše sa svih društvenih mreža.

Napustila školu zbog vršnjačkog nasilja

 - U školi sam bila maltretirana do te mere da sam bila vrlo depresivna, uznemirena i opasna po samu sebe. Stvar je u tome što se u današnje vreme maltretiranje koje počinje u školi, ne završava tamo, već se nastavlja onlajn. Učenici bi pronalazili moje fotografije sa Instagrama, obrađivali bi ih i postavljali na Tviter, upoređujući me sa najgorim mogućim stvarima. U školi bi mi stalno dopacivali, gurali bi me po hodnicima, što se završilo tako što sam sa svega 15 godina napustila školu. To je jako loše za mene, jer u današnje vreme vam je školovanje veoma bitno. Sećam se da sam bila toliko mlada, a želela sam da više nisam živa - objasnila je za "Daily star" svoje traumatično iskustvo Emili.

Danas me ohrabruju pratioci

Mlada influenserka je dodala da se u tim godinama osećala krajnje usamljeno, i nevidljivo, baš kao da je jedina na svetu. Sada je situacija drugačija, jer postoje onlajn sobe za četovanje, gde korisnici razmenjuju utiske, a gde je pronašla i upoznala dosta divnih ljudi, koji joj pružaju podršku.

 

 

- Nikada neću zaboraviti kroz šta sam prošla i kako su moji zlostavljači učinili da se zbog njih osećam. Ipak komentari poput ovih, "Ti ćeš uvek sijati, ma koliko drugi ljudi pokušavali da te unize", su mi davali vetar u leđa. Naposletku uvek trebamo biti ljubazne, baš kao i ženski marketinški tim ovog japanskog restorana koji sam promovisala, koji je posle svega ovoga izdao saopštenje, i ohrabrio me.

- U ovo vreme velikih izazova, žene se mogu odlučiti da večaraju i u svojim domovima, gde će obući ono što one žele, bez straha da budu osuđivane i komentarisane od strane drugih - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

 


 

Komentari (0)