Zanimljivosti

KEJT NOVIM POTEZOM RASPAMETILA FANOVE! Na poseban način je poslala poruku kraljici, njena haljina je SVE rekla!

Vojvotkinja od Kembridža je još jednom dokazala da je baš ona nova modna kraljica i da za svoj stil zaslužuje naklon do poda.

14.05.2022 13:00

KEJT NOVIM POTEZOM RASPAMETILA FANOVE! Na poseban način je poslala poruku kraljici, njena haljina je SVE rekla!
Tanjug/AP

Britanska princeza i supruga princa Vilijama, Kejt Midlton, poznata je kao neko ko izuzetno vodi računa o oblačenju. Uvek odevena skladno i primereno, vojvotkinju od Kembridža znamo kao nekoga ko se ne boji da dizajnerske komade meša i kombinuje sa nešto povoljnijim odevnim predmetima i to radi fantastično. Portal Srećna Republika vam predstavlja njeno najnovije modno izdanje, koje sa sobom nosi posebnu poruku.

Naime, vojvotkinja od Kembridža je odmenila Njeno Veličanstvo i umesto nje uručila nagradu kraljice Elizabete II za britanski dizajn. Pored svoje plemenite misije, Kejt je uspela i da sve prisutne oduševi svojim najnovijim stilskim izdanjem. Vojvotkinja se za tu  priliku odlučila za boca zelenu haljinu šljunkovite teksture, koja je delo dizajnerke Edelin Li. Sve oči su bile uprte baš u nju na tom događaju visoke mode u londonskom Muzeju dizajna.

U pitanju je midi haljina koja ima nešto viši okovratnik sa naborom, dugačke mašne na laktovima i dve zlatne kopče koje naglašavaju vitak struk vojvotkinje. Haljinu je uparila sa pažljivo odabranim modnim dodacima. Odlučila se za upadljive viseće zlatne minđuše, zelene antilop štikle i pismo torbicu u istoj nijansi.

Tokom ovog događaja, Kejt je viđena kako razgovara sa glavnim urednikom britanskog Voga, Edvardom Eninfulom, koji je sarađivao sa Megan Markl kada je uređivala izdanje časopisa za septembar 2019. godine. Vojvotkinja je takođe upoznala neke od perspektivnih dizajnera koji učestvuju u inicijativama Fondacije Britanskog modnog saveta, koja mladim talentima pruža finansijsku podršku i prilike za mentorstvo.

Vojvotkinja je uručila nagradu kraljice Elizabete II za britanski dizajn kreatoru muške odeće Solu Nešu. Ovu nagradu je inaugurisala kraljica lično i to 2018. godine, kada je prvi put prisustvovala Londonskoj nedelji mode, piše portal pagesix.com. Tom prilikom je dospela na naslovne strane širom sveta, budući da je sedela u prvom redu na reviji Ričarda Kvina zajedno sa Anom Vintur, glavnom urednicom Voga.

Kejt je na ovaj način kraljici poručila da joj je više nego dostojna zamena u pogledu stila, elegancije, gracioznosti i stava. Pored toga, vojvotkinja je dokazala da je u potpunosti dorasla ulozi supruge budućeg britanskog kralja, koja je jednog dana očekuje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)