Moda

OBUCITE SE KAO JEDNA OD NAJSTILIZOVANIJIH ŽENA SVETA: 5 inspiracija za prolećni autfit iz ormara Amal Kluni!

Ona je supruga jednog od najprivlačnijih muškaraca sveta, uspešan advokat, mama blizanaca i modna ikona. Poslušajte stilske lekcije legendarne Amal Kluni i obucite se po uzoru na nju ovog proleća.

09.05.2022 20:00

OBUCITE SE KAO JEDNA OD NAJSTILIZOVANIJIH ŽENA SVETA: 5 inspiracija za prolećni autfit iz ormara Amal Kluni!
Ap photo

Na listi najbolje odevenih žena uvek je na vrhu. Nije ni manekenka, ni glumica, niti radi u sferi mode. Ona je prosto otelotvorenje stila i ženstvenosti i neko od koga uvek možete da naučite kako bi žena trebalo da se obuče i izgleda savršeno u svakom trenutku. Portal Srećna Republika vam donosi 5 instpiracija za prolećne odevne kombinacije u režiji Amak Kluni.

1. U bojama letnjeg voća

Ukoliko želite da se pozdravite sa zimskim bledilom i sivim tonovima, ubacite u petu brzinu i unesite boje u svoj ormar. Najefektnije za to su upravo boje letnjeg voća. Tonovi crvene, narandžaste i žute će osvežiti vaš ten i svi će vas primetiti čim zakoračite u prostoriju. Amal Kluni je u ovoj kombinaciji spojila dve nijanse narandžaste boje, jarkiju na gornjem delu i pastelnu boju kajsije na skunji, sve to složila sa obućom u istom tonu i razbila kombinaciju crnom tašnom. Idealan autfit za posao ili odlazak na piće u predvečerje. Svedeno i elegantno.

2. Lepršavo i poletno

Ukoliko volite prolećne i letnje haljinice, ovakve ćete viđati svuda ove sezone. Lagane, prozračne, ženstvene i izuzetno lake za stilizovanje. Iskombinujte ih sa baletankama ili starkama za opušteniji izgled, ili ih uparite sa sandalama ili salonkama za izlazak ili proslavu. Mogućnosti su beskrajne.

3. Poslovni stil na ženstveni način

Ukoliko ipak više volite tamnije tonove, ne postoji razlog da im malo ne ublažite cvetnim motivima, koji dominiraju i ovog proleća. Uz jednobojni crni gornji deo obucite suknju koja je u osnovi isto crna, ali je prošarana krupnijim ili sitnijim cvetovima. Spojite to sa salonkama i jednostavnom crnom tašnom, stavite krupne crne naočare za sunce i svi će se pitati ko je ta misteriozna dama.

4. Maksimalno moderno

Kolor bloking je i ove sezone zavladao, te se usudite da kombinujete kontrastne boje i zablistajte u njima. U ovom slučaju, radi se o mešavini jarkih narandžastih i ljubičastih tonova na prelepoj maksi haljini, koja će opet biti hit predstojećeg leta. Uz ovakav splet boja, vaš ten će doći do izražaja i ne postoji muškarac koji se neće okrenuti za damom koja se ne boji da sa samopouzdanjem ponese ovakvu upečatljivu odevnu kombinaciju.

5. Crno-beli šik

Ukoliko vas najviše privlače minimalizam i udobnost, vaš izbor će verovatno biti pantalone. I one se mogu veoma jednostavno iskombinovati za maksimalno elegantan i ženstven izgled. Pre svega, ne postoji klasičnija ili sofisticiranija simbioza u modu od crno-belih spojeva. Bele ili bež lanene pantalone uparite sa crnom kvalitetnom košuljom. Tome dodajte udobne ili elegantne baletanke, sako ukoliko je vaš autfit poslovni i crnu veliku tašnu i poslovna džungla će postati vaše igralište. Moćno i magično!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)