Moda

OVAKO SE POJAVITE NA SVADBI I OBORIĆETE SVE S NOGU! Apsolutno savršena haljina za svečane prilike! (FOTO)

Ukoliko vas čekaju neki važni datumi u predstojećem periodu, trebaće vam nešto elegantno i efektno da zasijate.

03.05.2022 11:00

OVAKO SE POJAVITE NA SVADBI I OBORIĆETE SVE S NOGU! Apsolutno savršena haljina za svečane prilike! (FOTO)
shutterstock.com

Sve pripadnice lepšeg pola to znaju - ne postoji ništa što ženi može brže da podigne samopouzdanje od dobrog odevnog komada u kom izgleda kao milion dolara. A postoji li išta univerzalnije i elegantije od male crne haljine? Portal Srećna Republika vam donosi idealnu varijantu ovog modnog klasika u kojem ćete privući pažnju svih.

Naime, radi se o mini crnoj haljini sa četvrtastim izrezom oko vrata i malim šlicem. Taj model je idealan jer otkriva i pokriva sasvim dovoljno, te u isto vreme flertuje sa seksepilnim i čednim izgledom. Dodir elegancije tom komadu dodaju bretele koje sa na ramenima vezuju u vidu krupnih mašni.

Ukoliko se odlučite da je obučete za neku svečanost ili za izlazak, iskombinujte je s dobrim lakovanim salonkama, koje će naglasiti vaše noge, kao i elegantnom crnom torbicom. Crna boja haljine dopušta brojne varijacije i što se nakita tiče.

Ipak, ukoliko želite da idete na provereno dobru varijantu, odlučite se za bisernu ogrlicu i naušnice kako biste upotpunili sofisticiranu kombinaciju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)