Zanimljivosti

KRALJICA NAPUNILA 96 GODINA, ALI SVI SU GLEDALI U NJENE USNE! Internet gori zbog vremešne vladarke!

Britanska kraljica Elizabeta II pomera sve granice, složili su se njeni fanovi na društvenim mrežama.

23.04.2022 14:00

KRALJICA NAPUNILA 96 GODINA, ALI SVI SU GLEDALI U NJENE USNE! Internet gori zbog vremešne vladarke!
Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta II proslavila je 96. rođendan, pa ne iznenađuje što su društvene mreže, a pre svega Instagram, preplavljene raznoraznim čestitkama. Ono što je posebno oduševilo njene fanove jeste vest da najstarija vladarka na svetu na svoj jubilarni rođendan dobija i lutku Barbi s njenim likom.

Međutim, ono što je ljudima širom sveta posebno zapalo za oko jeste da se kraljica nakon nekoliko meseci delimične izolacije iz javnog života, pojavila van Vindzora upravo na svoj srećan dan. Ali ni to nije izazvalo toliko pažnje, koliko jeste njen fizički izgled, kao i spremnost da uprkos ozbiljnim godinama i da dalje ima dovoljno snage i energije da se posveti svom telu.  

Ona je, naime, na sam dan rođendana viđena kako je zašla da se provoza kolima s jednim članom svog obezbeđenja. Tom prilikom je ponela svetlo ljubičasti karmin, što je izazvalo salve oduševljenja na društvenim mrežama, kao i naočare za sunce i svedene, elegantne minđuše.

Opštu pometnju napravila je fotografija na kojoj izgleda baš kao da ona vozi auto, budući da to za nju i nije toliko neobično, međutim, mnogi su zaboravili da vozač u Engleskoj sedi na desnoj, a ne na levoj strani vozila. Zbog toga su pljuštali komentari na račun zabune.

- Mislio sam da ona vozi, zaboravio sam se da je to suvozačevo mesto - napisao je jedan kraljičin obožavalac. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Nisu izostali ni komentari na Instagramu na račun njenog fizičkog izgleda. Ovo su samo neki od njih: 

- Ona je tolikoooo slatka.

- Fantastična je! 

- Evo i slavljeničke devojke 

- Boja karmina je prelepa

- Neka živi kraljica!

Inače, na mrežama su mnogi postavili fotografije u čast kraljičinog rođendana. Tako je osvanula i jedna na kojoj Elizabeta II ima svega 2 godine. Fotografija je crno bela i ispod nje je navedeno da se te 1928. godine niko nije nadao da će ta malena devojčica postati vladarka jedne od najmoćnijih sila današnjice.ž

Kraljevska porodica je podelila sa svetom i fotografije na kojima Elizabeta II pozira sa svoja dva konja u čast rođendana.   

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)