Kuce

Kraljica Elizabeta lansirala kolonjsku vodu za pse! Miris podseća „na šetnju obalom“!

Kolonjska voda, sa grbom imanja u Sandringemu, košta 9,99 funti

19.02.2022 12:00

Kraljica Elizabeta lansirala kolonjsku vodu za pse! Miris podseća „na šetnju obalom“!
YouTube/printscreen

Dobro je poznata činjenica da je britanska kraljica Elizabeta II veliki ljubitelja životinja, naročito pasa rase korgi. Sve je počelo 1933. godine sa ljubimcem njene porodice Dukijem. Nešto više od deset godina kasnije, otac joj je poklonio korgija po imenu Suzana od koje vodi 14 generacija pasa.

Do sada je kraljica u svom vlasništvu imala više od 30 korgija. Krzneni mezimci su uvek imali svoju posebnu sobu i svog kuvara.

Pixabay

Kraljica je poznata kao veliki ljubitelj pasa, naročito rase korgi

 

Poslednji kraljevski korgi, Vilou, uginuo je u aprilu 2018. godine i tada je kraljica prestala da uzgaja štenad. Međutim, nakon smrti princa Filipa, dobila je dorgija, mešavinu jazavičara i korgija. Takođe, za rođendan je dobila još jednog korgija, prenosi Reader's Digest.

A sada, kraljica Elizabeta II nudi uniseks kolonjsku vodu za pse. Prema pisanju lista The Sun, kolonjska voda se zove „Happy Hounds“, a miris podseća na „šetnju obalom“. To je zvanični proizvod imanja Sandringem, čiju oznaku i nosi, i može se kupiti u prodavnicama poklona kraljičine seoske kuće u Norfolku za 9,99 funti.

U uputstvu je precizirano da kolonjsku vodu treba prskati po sveže okupanom psu.

Brend Norfolk Natural Living koji je napravio ovu kolonjsku vodu je objavio da „Happy Hounds“ ima bogat mošusni miris sa citrusnim notama bergamota.

Kolonjska voda za pse dolazi u pakovanju sa koskom, poslasticom koja je napravljena od divljači na imanju. U kraljevskoj prodavnici može da se kupi i suvi džin, poklon set za čaj i kolače, ograničeno izdanje plišanih medvedića i šampon za pse, sa grbom kraljevskog imanja u Sandringemu, piše thelist.com.

Komentari (0)