Nestao pas

KORVETA I 4.000 DOLARA ZA PSA: Nagrada za onoga ko pronađe Marli

Očajni vlasnici su u potrazi za svojim psom od septembra prošle godine

31.01.2022 12:00

KORVETA I 4.000 DOLARA ZA PSA: Nagrada za onoga ko pronađe Marli
YouTube/printscreen

Porodica iz Džordžije, iz okruga Kob, Derek i Aleks Kiršner, nude novi sportski automobil, korvetu Z51 iz 2016. godine i 4.000 dolara onome ko pronađe njihovog nestalog psa, kerušu Majli.

Majli je mešanka i ima četiri godine. Usvojena je pre nekoliko godina od organizacije Cherokee County Humane Society. Od proše godine joj se gubi svaki trag kada je porodica, zajedno sa Marli, otišla na odmor u Hilton Hed.

Posle nekoliko nedelja, Aleks i njihov sin su se vratili ​​kući, ali je Derek ostao da traži Marli, što čini i dalje, svakog dana. Čak je postavio i kamere za praćenje u gradu, a konsultovani su i vidovnjaci kako bi pomogli u potrazi.

-Probudim se ujutro, izađem napolje i počinjem da je tražim. Delim postere na biciklu. Gotovo svi u Hilton Hedu me znaju kao Marlinog tatu, kaže Derek.

U međuvremenu, kod kuće, Aleks prati sve objave koje dobijaju na Fejsbuk stranici napravljenoj samo za Marli.

-Ona je veliki deo naše porodice i moramo da je vratimo. Marli je nežna duša i mnogo nam znači, rekla je Alex za Fox News.

-Da mi neko sada priđe i kaže, imam Marli, daću ti je ako mi daš auto. Otišao bih zadovoljan sa svojim psom, piše fox5atlanta.com.

Komentari (0)