Ljubav na prvi pogled

PAS SA ISKRIVLJENOM NJUŠKOM pronašao DOM pun ljubavi

Brodi je veoma inteligentan i njegovi vlasnici se nadaju da bi mogao da radi kao terapeutski pas

27.01.2022 15:00

PAS SA ISKRIVLJENOM NJUŠKOM pronašao DOM pun ljubavi
YouTube/printscreen

Brodiju, mešancu nemačkog ovčara i border kolija, početak života nije bio ni malo lak. Sa samo 13 dana, majka ga je ugrizla za glavu i napravila mu nekoliko deformiteta zbog čega je slep na jedno oko.

Povrede su dovele do zaostajanja u razvoju i „iskrivljenog“ izgleda. Ali takav čudan izgled ga nije sprečio da iz skloništa za pse ode u svoju prvu porodicu. No njegova sreća nije dugo trajala. Posle pet meseci usvojitelji su ga vratili jer su otkrili da je previše hiperaktivan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brodie (@bestboybrodie)

 

Ali Brodi je ponovo imao sreće. Njegovu fotografiju je videla Amanda Rihter i njen dečko Bred Ejms i odlučili su da ga posete u Alberti gde se tada nalazio. Istog dana su ga poveli kući:

-Upoznali smo ga, izveli u šetnju i družili se sa njim nekoliko sati. Bila je to ljubav na prvi pogled, kaže Amanda.

Ona se slaže da je Brodi hiperaktivan, ali i da je prilično inteligentan:

-Njegov mozak je sasvim u redu i obično nauči trikove u roku od 10 minuta, što mi govori da je pametan dečak, kaže Amanda i dodaje da je njemu bilo potrebno samo strpljenje i neko ko će biti dosledan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brodie (@bestboybrodie)

 

Amanda kaže da on nema pojma da izgleda drugačije i svake nedelje postaje sve bolji. Ona i njen momak gaje nadu da bi Brodi mogao da radi kao terapeutski pas jer bi njegova fizička različitost mogla da pomogne drugim osobama sa invaliditetom, piše Cesars Way.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)