Ljubav na prvi pogled

PAS SA ISKRIVLJENOM NJUŠKOM pronašao DOM pun ljubavi

Brodi je veoma inteligentan i njegovi vlasnici se nadaju da bi mogao da radi kao terapeutski pas

27.01.2022 15:00

PAS SA ISKRIVLJENOM NJUŠKOM pronašao DOM pun ljubavi
YouTube/printscreen

Brodiju, mešancu nemačkog ovčara i border kolija, početak života nije bio ni malo lak. Sa samo 13 dana, majka ga je ugrizla za glavu i napravila mu nekoliko deformiteta zbog čega je slep na jedno oko.

Povrede su dovele do zaostajanja u razvoju i „iskrivljenog“ izgleda. Ali takav čudan izgled ga nije sprečio da iz skloništa za pse ode u svoju prvu porodicu. No njegova sreća nije dugo trajala. Posle pet meseci usvojitelji su ga vratili jer su otkrili da je previše hiperaktivan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brodie (@bestboybrodie)

 

Ali Brodi je ponovo imao sreće. Njegovu fotografiju je videla Amanda Rihter i njen dečko Bred Ejms i odlučili su da ga posete u Alberti gde se tada nalazio. Istog dana su ga poveli kući:

-Upoznali smo ga, izveli u šetnju i družili se sa njim nekoliko sati. Bila je to ljubav na prvi pogled, kaže Amanda.

Ona se slaže da je Brodi hiperaktivan, ali i da je prilično inteligentan:

-Njegov mozak je sasvim u redu i obično nauči trikove u roku od 10 minuta, što mi govori da je pametan dečak, kaže Amanda i dodaje da je njemu bilo potrebno samo strpljenje i neko ko će biti dosledan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brodie (@bestboybrodie)

 

Amanda kaže da on nema pojma da izgleda drugačije i svake nedelje postaje sve bolji. Ona i njen momak gaje nadu da bi Brodi mogao da radi kao terapeutski pas jer bi njegova fizička različitost mogla da pomogne drugim osobama sa invaliditetom, piše Cesars Way.

Komentari (0)