Zanimljivosti

KRALJICA POKAZALA STOMAK, SVI SU ZANEMELI, OVAKO SMELA NIKAD NIJE BILA! Svi su gledali u njenu haljinu, pokrenula salve komentara!

Kraljica prošetala neverovatnu haljinu koja je bojom, a još više dezenom mamila poglede svih.

12.05.2022 16:00

KRALJICA POKAZALA STOMAK, SVI SU ZANEMELI, OVAKO SMELA NIKAD NIJE BILA! Svi su gledali u njenu haljinu, pokrenula salve komentara!
Prntscrn/YouTube

Španska kraljica Leticija prisustvovala je Svetskom danu Crvenog krsta u Valensiji i za tu priliku odabrala je više nego upečatljivu haljinu.

Kraljica je, inače, poznata kao osoba od stila i o njenim odevnim kombinacijama priča se dugo posle događaja kom prisustvuje.

Tako je bilo i ovog puta kada su sve oči bile uprte u nju.

Leticija, koja je napunila 49 godina, obukla je krajnje smelu pink haljinu na koju je malo ko ostao ravnodušan.

Iako je zatvorena do grla, u predelu struka je i više nego otvorena, pa je u pomalo smelijoj varijanti nego inače, kraljica ovog puta delimično otkrila i svoj zategnuti stomak na pragu ulaska u šestu deceniju.

Poznata je da voli da upari svaki modni detalj pa je tako ponela i tašnu identične nijanse koja je imala srebrnu kopču i kožne salonke iste nijanse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanitatis (@vanitatis)

Aksesoar je dopunila zlatnim manjim minđušama i prstenjem, kao i svedenom šminkom. Imala je diskretan "smouki ajs" braonkastih nijansi, a vidno preplaunili ten upotpunila je bronzerom.

Kosa joj je bila glamurozna, kao i uvek, i to u vidu popularnih talasa poput holivudskih zvezda s crvenog tepiha.

Društvene mreže preplavljeni su komentarima koji kao i uvek hvale izgled i odevnu kombinaciju poznate kraljice, dok se uvek nađe i nekolicina njih koji su smatrali da je španska kraljica ovog puta ipak malo preterala otkrivši pojedine delove tela.

Leticija je nekadašnjeg španskog princa Felipea VI upoznala na večeri 2002. Par je gotovo odmah započeo vezu, a glamurozno venčanje usledilo je maja 2004. U međuvremenu su dobili dvoje dece.

Španski kralj Huan Karlos je abdicirao 2014. u korist svog sina, čime je Felipe VI postao kralj, a njegova supruga kraljica.

Leticija je unuka taksiste i najstarija ćerka novinara Hesus Hose Ortiza Alvareza i njegove prve supruge koja je bila medicinska sestra. Završila je državnu srednju školu i diplomirala na Univerzitetu u Madridu. Kasnije je magistrirala audiovizuelno novinarstvo na Institutu za studije audiovizuelnog novinarstva, dok danas obavlja kraljevske dužnosti i predstavlja modnu ikonu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)