Zanimljivosti

MADONA se pojavila sa sinom, svi su gledali SAMO u njega! Prošetao je samouvereno, ali mnogima nije jasno zašto se tako obukao!

Kraljica popa je poznata po što voli da privlači pažnju i provocira, ali se čini da je ovaj put njen sin uspeo da je zaseni!

01.06.2022 09:00

MADONA se pojavila sa sinom, svi su gledali SAMO u njega! Prošetao je samouvereno, ali mnogima nije jasno zašto se tako obukao!
Tanjug/AP

Madona (63) je u poslednjih nekoliko nedelja u žiži interesovanja zbog svojih neobičnih objava na društvenim mrežama, ali i zbog činjenice da je u prodaju pustila digitalna umetnička dela koja nam vrlo detaljno i izbliza prikazuju pevačicinu intimnu regiju. I dok se buka oko toga još ne stišava, Madona je opet uspela da zatalasa mora Interneta, ali se ovaj put našla u sporednoj ulozi. Portal Srećna Republika otkriva razlog zbog kojeg su svi gledali upravo u Madoninog sina.

Naime, pop zvezda je nedavno prisustvovala boks meču u Bruklinu, a na ovaj sportski događaj ona nije došla sama. Društvo joj je pravio njen usvojeni sin, 16-godišnji Dejvid Banda. I dok smo navikli da nju viđamo u otkačenim odevnim kombinacijama i sa licem zategnutim do tačke pucanja, Madoninog naslednika svet baš i ne poznaje najbolje.

Madona i Dejvid su na meč došli držeći se za ruke. Mama se odlučila za trenerku koja je nastala kao saradnja brendova Balensijaga i Adidas, a svoj pogled je zaklonila ružičastim mačkastim naočarima marke Balensijaga, piše portal Dejli Mejl. Uz četvrtastu torbu, autfit je još dopunila kožnim rukavicama, srebrnim lančićima i narukvicama. Madona je, međutim, ovog puta ipak ostala u drugom planu, a zasenio je upravo njen sin.

Dejvid se odlučio za vrlo neobičnu odevnu kombinaciju, te je pored svoje majke sa ponosom koračao u jarko crvenoj dugoj haljini, nastaloj kao rezultat saradnje brendova Adidas i Guči. Za razliku od Madone, koja je ostala pokrivena od glave do pete, Dejvid je odlučio da pokaže malo “kože” i odabrao je haljinu sa dekolteom. Uz nju je poneo i naočare sa zlatnim ramom, nekoliko lančića oko vrata i crno-bele patike.

Mnogi su u mladića gledali, ne znajući šta da misle o  njegovom aufitu. Sa druge strane, ukoliko mu je majka modni uzor, ništa nas ne sme iznenaditi!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)