Zanimljivosti

NIKOME NIJE JASNO ŠTA JE SA MADONINIM LICEM! Pop diva neprepoznatljiva

Pop ikona je oduvek vodila računa o svom izgledu. Mladalačka figura koju godinama forsira je nešto na čemu joj mnogi zavide. Ali kada je u pitanju lice, da li je preterala?

16.04.2022 14:00

NIKOME NIJE JASNO ŠTA JE SA MADONINIM LICEM! Pop diva neprepoznatljiva
Ap photo

Madona je svojim novim izdanjem iznenadila mnoge, objavivši na Instagramu slike iz noćnog provoda. Uglađen izgled i zategnuto lice ostavilo u čudu njene pratioce, a verujemo i prisutne u noćnom provodu. Nikome nije jasno šta se desilo sa njenim licem, budući da je ova muzička zvezda zagazila u sedmu deceniju, a na slikama deluje "podmlađeno".

Osim verovatno izvršenih korekcija na licu, zbog koje su joj pratioci uputili komplimente da izgleda poput tinejdžerke, Madona je kao i svi koristila i  filtere kako bi sebe i prijatelje još više ulepšala na slikama.

Društvo u provodu su joj pravile Stela Mekartni, Liv Tajler i komičarka Lili Sing. Kasnije su im se pridružili njen sin Dejvid Banda i agent za talente Mahe Dakhila Džekson.

 

 

Madona je na sebi imala crni kaput i pozirala je fotografu vrlo izazovno. Na slikama koje je podelila na svom Instagramu vidi se da ona i njeni prijatelji uživaju u hrani i piću kao i dobroj zabavi.

Iako su komentari na račun njenog izgleda bili pozitivni i puni hvale kao da ima 16 godina i da ima "bejbi lice", ipak je bilo i onih pomalo razočaranih koji su je kritikovali da mnogo koristi fotošop i da treba da pokaže svoje pravo lice.

Nekada je Madona važila za prirodnu lepoticu. Njen stil je bio prepoznatljiv po izuzetno svetloj plavoj kosi i gustim tamnim obrvama. Evo kako je to izgledalo:

 

 

Imala je ponekad eksperimentisanja sa  frizurom, ali joj je stil uglavnom bio ekstravagantan.

 

 

Ona se trenutno „bacila“ u druge profesionalne vode, jer radi na projektu biografskog filma o  svom životu na kojem je ko-režiser i ko-scenarista.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)