Zanimljivosti

MADONA OBJAVILA SLIKU GDE POTPUNO GOLA RAĐA DRVO! Ponovo zaprepastila svet, na jednom prikazu je još ŠOKANTNIJI detalj! (FOTO)

Madonine najnovije digitalne “umetnine” nisu za mlađe od 18 godina, niti za one sa slabim srcem.

13.05.2022 13:05

MADONA OBJAVILA SLIKU GDE POTPUNO GOLA RAĐA DRVO! Ponovo zaprepastila svet, na jednom prikazu je još ŠOKANTNIJI detalj! (FOTO)
Tanjug/AP

Priče o kriptovalutama su poprilično zastupljenje u svakodnevnim razgovorima, ali se i nezamenljivi tokeni ili NFT-ovi sve češće provlače kroz njih. Ipak, kako biste reaogovali kada bi vam poznanik rekao da je kupio NFT koji iz prve ruke dočarava intimnu regiju jedne od najkontroverznijih pevačica na svetu? Otkrivamo vam kako je to Madona opet uspela da šokira svoje fanove i kakvi motivi stoje iza tog njenog poteza.

Naime, najnovija kolekcija digitalnih umetničkih dela uključuje 3D prikaz vagine 63-godišnje pevačice. Pored toga, te umetnine oslikavaju scene u kojima ona rađa drveće, leptire i stonoge. NFT-jevi ili nezamenljivi tokeni su postali sve popularniji i slični su kriptovalutama. NFT je digitalno umetničko delo ili muzička kompozicija pretvorena u nepromenljivi token. Jednom kada kupite NFT, on postaje lično vaša umetnina i od njega se ne mogu praviti reprodukcije.

Madona se u tom poduhvatu udružila s digitalnim umetnikom Biplom (Beeple) kako bi zajedno kreirali tri digitalna animirana umetnička dela. Biplovo pravo ime je Majkl Džozef Vinkelman, a Madona ga često spominje pod imenom Majk

Kontroverzna pevačica je u poslednje vreme u žiži interesovanja zbog objavljivanja eksplicitnih fotografija na društvenim mrežama, ali novi digitalni video-snimci tome daju potpuno novu dimenziju. NFT-ovi mogu da dostignu cenu od čak nekoliko miliona dolara, a prihod od prodaje Madoninih digitalnih “umetnina” će biti prosleđen u dobrotvornu organizaciju po njenom izboru. Nadmetanje na aukciji za Madonine NFT-ove počinje 11. maja.

Kolekcija u celini nosi naziv “Majka stvoriteljka”, što je svakako u skladu sa eksplicitnim video snimkom Madone koja rađa drvo. Naime, taj NFT prikazuje golu digitalnu verziju pevačice sa raširenim nogama na porođajnom stolu.

Drugi Madonin NFT zove se “Majka evolucije” i prikazuje je ponovo golu, ali na vrhu kamiona. U ovom slučaju leptiri se vide kako izleću iz njene vagine. Treći animirani snimak zove se “Majka tehnologije” i on prikazuje digitalne stonoge koje izlaze iz Madonine intimne regije, piše portal San. Svaki NFT se može pogledati na zasebnom veb-sajtu. 

- Ova 3 NFT-a su plod čitave godine rada, nastali su iz ljubavi jer su se umetnici udružili kako bi se povezali sa idejom stvaranja i majčinstva kroz ove vizuelne prikaze - stoji na sajtu. 

Madona je otkrila da je bila veoma uzbuđena zbog novog projekta. 

- Kada smo Majk i ja odlučili da sarađujemo pre godinu dana, bila sam uzbuđena što imam priliku da podelim svoju viziju sveta kao majke i umetnika sa Majkovim jedinstvenim gledištem. Bilo je to neverovatno putovanje kroz koje smo zajedno prošli, od intelektualne ideje do emotivne priče, koje je na kraju podarilo život ovim umetničkim delima. Želela sam da istražim koncept stvaranja, ne samo način na koji dete dolazi na svet kroz žensku vaginu, već i način na koji umetnik rađa kreativnost. Ono što je najvažnije, želeli smo da iskoristimo ovu priliku da se nađemo majkama i deci kojima je pomoć trenutno najpotrebnija - rekla je Madona. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)