Lice

JEDNA OD NAJSENZUALNIJIH ŽENA SVETA OVU BILJKU KORISTI KAO ELIKSIR LEPOTE! Njome otklanja podočnjake i vraća vitalnost koži!

Ukoliko ste mislili da morate da bacite gomilu para na skupe kreme za predeo oko očiju i poročnjake, varate se. Spas je u prirodi!

12.05.2022 15:35

JEDNA OD NAJSENZUALNIJIH ŽENA SVETA OVU BILJKU KORISTI KAO ELIKSIR LEPOTE! Njome otklanja podočnjake i vraća vitalnost koži!
Ap photo

Modri kolutovi oko očiju i naduti jastučići vas proganjaju koliko god da spavate. Investirate u skupu kozmetiku, pijete dovoljno vode, odmarate se i masirate lice, ali oni nikako da odu. Ukoliko želite da isprobate prirodnu alternative po receptu jedne od najvećih seks bombi u istoriji, ostanite uz tekst portala Srećna Republika.

Naime, ovu tajnu svoje lepote i svežine je svetu otkrila čuvena italijanska glumica Sofija Loren. Ona je muku mučila sa podočnjacima, koji su se samo pogoršavali zbog stresnog glumačkog načina života i pod teretom teške profesionalne šminke. A onda je otkrila prirodno i jeftino rešenje koje bi svaka žena trebalo da proba. Ključ je u - NANI!

Sveži listići mente su savršeno oružje u borbi protiv tamnih krugova oko očiju i jastučića na donjim i gornjim kapcima. Priprema je jednostavna, listiće sveže nane operate, osušite ubrusom i stavite nekoliko njih u blender, pa ih ispasirajte. Ova začinska biljka ima dovoljni vlage u svojim listovima, te će se ova smesa brzo pretvoriti u pastu, bez dodavanja bilo kakve vrste tečnosti.

Upotrebljavajte ovaj melem tako što ćete ga naneti na područje ispod očiju i ostaviti ga da deluje oko 10 minuta. Budite oprezni, nana ima jaku aromu, te nije preporučljivo da ova smesa dođe u dodir sa vašim očima, jer može izazvati iritaciju i suze. Kada smesa odstoji, sperite je sa kože mlakom vodom i nastavite sa svojom redovnom rutinom nege.

Najisplativije je da na pijaci nabavite ili saksiju sa nanom, koju možete gajiti u stanu ili nekoliko svežnjeva ovog začina. Nana se može zamrzavati, te je stavite u kesu sa hermetičkim zatvaračem, a onda je zamrznite. To samo znači da ćete je uvek imati pri ruci kada poželite da se rešite tamnih podočnjaka. 

shutterstock.com

Devojka sa listićima nane na licu

Ona u zamrzivaču sigurno može da ostane nekoliko meseci i na taj način će ova biljka sačuvati sve svoje nutrijente i benefite, piše portal wanted.mondo.rs.

Pored toga, kada nanu pravo iz zamrzivača sameljete i tako ledenu stavite na predeo ispod očiju, dobićete i onaj čuvani osećaj hlađenja koji će za sekundu eliminisati uporne jastučiće na kapcima.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)