VIP saveti

DEJVID VOLI MOJE TELO, ALI... Viktorija Bekam napravila odeću za oblikovanje tela

Viktorija Bekam je najzadovoljnija kada je najmršavija, ona ističe da njeno telo Dejvid obožava, ali da njene haljina ipak najbolje pristaju ženama sa većim oblinama.

19.05.2022 17:00

DEJVID VOLI MOJE TELO, ALI... Viktorija Bekam napravila odeću za oblikovanje tela
Prntscrn/YouTube

Viktorija Bekam (48) je lansirala svoju novu VB liniju bodi odeće kojom se oblikuje telo i naglasila da će ovo posebno dobro stajati ženama koje imaju obline.

Bivša Spajsica želi da bude još mršavija i ističe da voli svoje telo kada je premršavo, a ističe da ga i njen suprug voli.

S druge strane, ona navodi da takođe voli da vidi i obline na ženskom telu i dodaje da će upravo njeni komadi odeće najbolje pristajati onim damama čije je telo oblika peščanog sata.

 

 

- Volim da vidim žene sa izraženim oblinama, koje imaju veće grudi i zadnjicu - istakla je Viktorija.

Ona je dodala da se divi količini samopouzdanja koje žene sa izraženim oblinama imaju.

Viktorija i Dejvid Bekam dosta vremena provode u Majamiju zbog Dejvidovih poslovnih obaveza, a Viktorija je primetila da su u osunčanom Majamiju posebno primetne žene većih oblina.

- Pojedine žene pokazuju svojim krupnijim telima sa oblinama veliku dozu vidnog samopouzdanja. To je toliko oslobađajuće i ova kolekcija je namenjena njima - rekla je Viktorija a prenosi britanski Daily Mirror.

 

 

Bekamova je i sama pozirala za naslovnicu magazina Grazia.

Tom prilikom ponela je uši poput popularnih Pejboj zečica, imala je kratku crnu čipkanu suknju, brushalter, crni sako i štikle.

 

 

Ona se ovom prilikom osvrnula na modnu industriju svojih hajina koja traje već 14 godina i na to kako je sve izgledalo kao vožnja biciklom.

Uz to se zahvalila svima na ljubavi koju joj daju.

 

 

Viktorija neretko i sama nosi komade svoje garderobe koja je specijalno dizajnirana za oblikovanje tela, a prodaje se u veličinama od XS do XXL.

- Što imate izraženije obline, to će moja haljina bolje stajati na vama - napisala je bivša pevačica.

 

 

Iako je njen san da bude i ostane mršava, Viktorija je istakla da je vrlo srećna zbog toga što njena ćerka Harper od 10 godina odrasta u okruženju žena koje imaju vidne obline i zaista uživaju u svome telu.

- Topovi, suknje i haljine ove kolekcije napravljeni su od materijala koji je zaista uzan ali koji prijanja upravo uz delove našeg tela "koje želimo da proslavimo” gde se rasteže čime ga dodatno oblikuje. Još 2008. godine sam napravila neki početni vid svog brenda ovih haljina jer sam želela haljine koje su uske, seksi i skroz pribijene uz telo - rekla je bivša Spajsica.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)