Zanimljivosti

BEKAM ZAŽALIO ZBOG POKLONA KOJI JE DAO SINU ZA VENČANJE! Evo o čemu se radi, od cene se vrti u glavi!

Pošto je svog ljubimca, Jaguara iz 1954. godine poklonio sinu Bruklinu kao poklon za venčanje sa Nikolom, Bekam uoči svog rođendana duboko zažalio, a evo šta je uradio!

05.05.2022 16:00

BEKAM ZAŽALIO ZBOG POKLONA KOJI JE DAO SINU ZA VENČANJE! Evo o čemu se radi, od cene se vrti u glavi!
Ap photo

Kada se naslednica milijardera Nikola Pelc udala za Bekamovog najstarijeg sina Bruklina, Bekam je rešio da im daruje papreno skup poklon u kome će njih dvoje uživati, baš kao što su u njemu svojevremeno uživali on i Viktorija.

Proslavljeni fudbaler je poklonio paru svoj električni Jaguar iz 1954. godine, vredan čak pola miliona dolara!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUNAZ Design (@lunazdesign)

Dejvid koji je ovih dana napunio 47 godina, vozio je Jaguara KSK140 u specifičnoj bebi plavoj boji, koji je čak 120 ljudi u kompaniji Lunaz za restauraciju i elektrifikaciju pretvorilo u pravi električni pogon, kako bi bio spreman za ceremoniju venčanja mladog Bruklina.

- U stvaranju ovog prelepog, elektrificiranog Jaguara KSK140, čast nam je da premostimo jaz između profesionalnog i privatnog života Dejvida Bekama, gde je on investirao u Lunaz i načinio ga delom svog porodičnog života - istakao je Dejvid Lorenz, osnivač i izvršni direktor Lunaza.

Pretpostavljamo koliko je ovaj automobil značio Dejvidu i koliko uspomena ga za njega vežu, tako da je veliki korak i znak ljubavi taj što se opredelio da svog ljubimca pokloni sinu i snaji.

- Ovaj izuzetan automobil kompanije Lunaz, je savršen poklon njegovom Bruklinu i snaji Nikoli na dan njihovog venčanja. U svakom pogledu, izuzetan električan klasičan automobil simbolizuje svetlu, pozitivnu budućnost, koja mladom paru i sleduje - odgovorio je Lorenz, a preneo portal "dailyrecord.co.uk".

Međutim, uoči svog 47.-og rođendana izgleda da je Bekam postao nostalgičan, a budući da je oko 15 dana pre njegovog bio i rođendan njegove supruge Viktorije, Dejvid joj je poslao rođendansku poruku sledeće sadržine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUNAZ Design (@lunazdesign)

- Trebalo je da zadržim ovaj auto, jako je dobar! @lunazdesign, molim te napravi mi još jedan. Srećan rođendan mama, @victoriabeckham - podelio je na društvenim mrežama ovu poruku Dejvid uz fotografiju na kojoj on sa njegovom Spajsicom sedi u dobro znanom Jaguaru.

Bizarnim poklonima nikad kraja, tako je Dejvidova mama, a Bruklinova baka, Sandra maltene naterala Adama Klaridža da kreira totalno unikatne Nike Air Force1 patike za Nikolu.

Patike su imale crteže iz prvatanog života mlade naslednice imperije, poput leptira i tetovaža ruža baš kao što ima i Bruklin, a na njima je ispisana i reč "zeka", što je pak nadimak njene bake.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)