Zanimljivosti

CECA IZ PROŠLOSTI: Da li biste je prepoznali, razlika je ogromna?! (FOTO)

Svetlana Ražnatović već dugo je najzvučnije ime srpske folk muzike, ali se njen izgled tokom godina često menjao. Ova slika svedoči o tome.

23.05.2022 14:30

CECA IZ PROŠLOSTI: Da li biste je prepoznali, razlika je ogromna?! (FOTO)
Srpski Telegraf/D. Kadić

Znamo je oduvek po uvek prisutnom osmehu, divnom glasu, emotivnim pesmama i tamnim očima. Od kada se kao devojčurak probila na srpsku estradnu scenu, ne prestaje da privlači pažnju svojim stasom i glasom.

Osim toga, poznato je da voli da eksperimentiše sa svojim izgledom. Portal Srećna Republika otkriva kako je to čuvena Ceca izgledala u porodičnom gnezdu.

Naime, ona je u čast svoje devojačke slave, praznika u narodu poznatog pod imenom "letnji" Sveti Nikola, na svoj zvanilni Instagram profil okačila sliku iz svoje rane mladosti, na kojoj vidimo Cecu, njenu sestru Lidiju, ali i njihove roditelje Miru i Slobodana Veličkovića. Ona je ovom fotografijom svojim roditeljima poželela srećnu slavu, a mi smo je iskoristili da se uverimo koliko se Ceca promenila.

Godine su svakako donele šarm njenom licu, ali su prepoznatljive crte “Cvetka zanovetka” i dalje tu, te je lako možete prepoznati po širokom osmehu i krupnim tamnim očima, pored vragolastog duha koji se na slici nazire. Na ovoj fotografiji slavnu pevačicu vidimo u potpuno drugačijem okruženju, te je topla porodična atmosfera zamenila svetla bine.

Ovaj prozor u privatni život i prošlost čuvene srpske folk dive svakako nije prošao neopaženo, te su se oduševljeni komentari i čestitke samo nizali, kao i komplimenti na račun lepote tada sestara Veličković. Posebno se izdvajaju komentari koji ističu da Cecina ćerka, pevačica Anastasija Ražnatović, neodoljivo liči na svoju tetku, Lidiju Ocokoljić. Ova fotografija, koja je uslikana za časopis "Sabor" 1991. godine, u tom slučaju svakako služi kao dokaz da genetika igra veliku ulogu kada je u pitanju lepota žena iz ove porodice.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari. (0)