Zanimljivosti

ANASTASIJA NOVIM FOTKAMA UZBURKALA MREŽE! Stajlingom mami uzdahe!

Mlada pevačica je novim objavama na Instagramu pokazala koliko ima stila i u kratkom roku je pobrala na stotine hvalospevnih komentara.

07.04.2022 13:01

ANASTASIJA NOVIM FOTKAMA UZBURKALA MREŽE! Stajlingom mami uzdahe!
Tanjug/AP

Nove fotografije pevačice Anastasije Ražnatović, koja je na svom Instagramu predstavila nikad izazovnije izdanje, izazvale su pravu buru na internetu, a nije bilo potrebno mnogo da ispod njih počnu da se nižu hvalospevni komentari na račun mlade umetnice.     

Ona je ponela izuzetno atraktivnu i mladalačku odevnu kombinaciju, gde je u prvom planu top od crne kože, čije je široke bretele Anastasija nonšalantno pustila da padnu preko njenih ramena. Top je uparila s crnim kožnim šortsem, a kombinaciju upotpunila kaišem s velikom retro kopčom. Iznad njega je, ukrasa radi, dodala i jedan manji kaiš koji je čitavom stajlingu dao još posebniju notu. 

Kožne crne "oversajz" čizme do polovine butina, koje su apsolutni hit ove sezone, ponela je i mlada pevačica, tako da ih definitivno možemo uvrstiti u "must have" obuću za 2022. godinu. Vidimo da nije odolela ni trenutno najpopularnijoj mint boji, pa ju je je izabrala za svoje nokte.

Pevačicina odevna kombinacija zahtevala je ozbiljniji mejkap, pa se tako Anastasija odlučila za crni "smouki" efekat na očima i neutralni karmin u boji kože. Kako bi na njoj sve bilo umereno, stajling je upotpunjen ravnom dugom kosom i velikim okruglim retro minđušama u boji zlata.

Uverite se i sami kako Anastasija izgleda, a ova njena objava naišla je na lavinu pozitivnih komentara.

- Not Limited Edition - ONE OF ONE @raznatovicanastasija never to be duplicated or repeated #unikat #neponovljiva - glasi jedan od komentara, dok ni drugi nisu manje hvalospevni.   

- Prelepa i prezgodna, pametna, harizmatična, lepo peva, jako vaspitana devojka za svoju generaciju, Anastasija volimo te!!!  

- Vidi ti nje!

- Ako ima neko lepsi nek' se javi!

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)