Zanimljivosti

KORTNI I TRAVIS NA LUDOM KAMENU PO KO ZNA KOJI PUT! Ovo su detalji njihove velike mrsne italijanske svadbe!

Najstarija sestra Kardašijan je izrekla sudbonosno „da“ svom vereniku, ovaj put na luksuznoj ceremoniji!

23.05.2022 09:30

KORTNI I TRAVIS NA LUDOM KAMENU PO KO ZNA KOJI PUT! Ovo su detalji njihove velike mrsne italijanske svadbe!
Profimedia

Kortni Kardašijan i Travis Barker su se zavetovali jedno drugom na večnu ljubav u luksuznom odmaralištu Portofino u Italiji. Ko zna koje po redu venčanje ovog svakako upadljivog para nije moglo da prođe bez pompe i glamura, a portal Srećna Republika otkriva kako je sve to izgledalo.

Naime, posle „probnog venčanja“ u Las Vegasu i skromne ceremonije u Santa Barbari u Kaliforniji, najstarija Kardašijanka i bubnjar benda Blink-182 su odlučili da svoj veliki dan proslave u velikom stilu, uz preskupu proslavu venčanja na terasi dvorca Braun u luksuznom letovalištu Portofino u Italiji. Da stvar dobije još jaču dozu glamura potrudio se brend „Dolce & Gabbana”, koji je odlučio da ovo venčanje sponzoriše. To znači da se iza svih toaleta nošenih na ovoj proslavi krije potpis upravo ovog čuvenog modnog dvojca.

 

 

Naravno, na spisku znavica se naša ceo klan Kardašijan-Džener i to u proširenom sastavu, budući da je slavlje uveličao i NBA košarkaš Devin Buker, dečko Kendal Džener, koji inače izbegava da se pojavljuje na porodičnim okupljanjima čuvene rijaliti porodice. Da li je bio srećan što je ovog puta učestvovao u porodičnoj proslavi – prosudite sami. Naravno, sestre Kim i Kloi su se pojavile, kao i Kajli sa ćerkom Stormi.

 

 

Mama Kris je pucala od ponosa i nežnosti dok je svoju ćerku Kortni ispraćala pred matičara, a ni mladoženja nije mogao da sakrije svoje uzbuđenje. Fotografi su uspeli da uhvate još neke poznate face na licu mesta, te sa slavlja nisu izostali ni Mašin Gan Keli ni Megan Foks, ali ni Bijonse, za koju se šuška da je bila počasna VIP gošća.

 

 

Mladoženja se odlučio za elegnatni crni smoking, dok je mlada odabrala izrazito kratku belu čipkanu venčanicu sa korsetom i dugačkim velom, kojim je dominirao vez Bogorodice. Mama Kris Džener je ponela dugačku i široku roze haljinu sa zvonastim rukavima i perjem po sebi, sestre Kajli i Kendal su se odlučile za cvetne haljine, dok su Kim i Kloi odabrale pripijene crne čipkaste komade.

 


 

Mlada i mladoženja su tokom višednevne svadbene proslave izmenjali nekoliko autfita, a najupečatljiviji od njih je svakako onaj za koji su poneli nekoliko dana pre samog venčanja, kada se buduća mlada odlučila za crnu kratku haljinu sa crnim velom i plavim detaljima i sa amblemom Device Marije ispod grudi, dok je budući mladoženja odabrao dugačku crnu tuniku.

 

 

Ovom luksuznom venčanju su prisustvovala i Kortnina i Travisova deca iz prethodnih veza. Oni su već postali prava velika porodica, a ovom grandioznom proslavom su samo zapečatili i krunisali svoju ljubav. Kao što su i sami rekli, rade na tome da prošire porodicu, pa im mi čestitamo i želimo dug i srećan brak!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)