Zanimljivosti

DŽORDŽ KLUNI konačno otkrio tajnu kako u šezdesetim izgleda kao mladić! U pitanju je jedna jedina NAVIKA U ISHRANI

Glumac Džordž Kluni se ne pridržava stroge dijete niti jede samo određene namirnice, čak i loše kuva, ali jednoj navici duguje zahvalnost za svoj mladalački izgled.

02.06.2022 16:00

DŽORDŽ KLUNI konačno otkrio tajnu kako u šezdesetim izgleda kao mladić! U pitanju je jedna jedina NAVIKA U ISHRANI
AP - Grant Pollard

Neki bi svom besprekornom izgledu trebalo da zahvale odličnoj genetici koja je "umešala prste“, ali neretko se dešava da velikog udela u tome ima i sopstveno preduzimanje određenih koraka da bi se došlo do lepog i zdravog izgleda. Da li poznate ličnosti redukuju svoju ishranu ili se drže neke navike koja im garantuj lep izgled?

Džordž Kluni je glumac sa pozavidnom karijerom, ali nije strano ni to da su se mediji više bavili njegovim izgledom nego postignućima tokom karijere. Tome u prilog ide što je on "zagazio" u osmu deceniju i ništa manje lepše ne izgleda od onda kada se prvi put pojavio u javnosti i punio stubce novina, pohvalama na račun svoje lepote.

Uz lepog muškarca žene često zamišljaju i odličnog kuvara koji se krije u njemu, međutim, nije tako. Zakletog neženju, prepoznatljivog izgleda sa sedom kosom i razoružavajućim osmehom je „zarobila“ Amal Kluni, njegova sadašnja supruga, sa kojom su u braku dobili blizance. 

Džordž se ne pridržava ni neke stroge dijete niti namirnica, čak i loše kuva, ali jednoj navici duguje zahvalnost za svoj mladalački izgled.

 

Kluni je u više navrata isticao kako su on i njegova supruga „užasni kuvari“ te da kulinarske veštine i izazove prepuštaju njihovom ličnom kuvaru Vivijanu Frici. Glumac je dao intervju za magazin „Ljudi“ gde kaže da su zapravo večere prilika na kojima se oni okupljaju i uživaju.

Prema „Dijeti Plave zone“ jake društvene veze sa osećajem svrhe i zajednice su se pokazale kao navika koja garantuje dugovečnost i tajna je lepog izgleda i sreće. Stavljanje porodice na prvo mesto i zajedničke večere kakve neguju Klunijevi, su deo životnog stila koji je bitniji od hrane koju jedete.

 

 

Međutim, hrana koju Klunijevi jedu je usko povezana sa podnebljem odakle i dolazi njihov kuvar, sa Sardinije, gde su najdugovečniji ljudi. Porodica Kluni najviše uživa u pici, ali i u domaćim jelima različitih kuhinja od sušija, preko libanske kuhinje do indijske, ali i italijanske.

Džordž i Amal vole više da uživaju u hrani više nego što uživaju u pripremi, ali najvažnije od svega je da se porodica okuplja i ima svoje rituale u kojima uživa i deli srećne trenutke.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)