Zanimljivosti

ĆERKA SINDI KARAFORD: Modna kombinacija kao magnet za poglede

Čuvena poslovica "list ne pada daleko od stabla" važi i kada su poznati u pitanju. Njihovi naslednici ne samo što podsećaju na svoje rdoitelje, već uhodano i profesionalno prate njihov stil, pa ćete retko videti nekakve modne promašaje kod njih. Tako je i sa ćerkom Sindi Kraford, Kaiom Gerber, koja pleni svojom lepotom i modnim stilom.

29.05.2022 14:00

ĆERKA SINDI KARAFORD: Modna kombinacija kao magnet za poglede
Printscreen/Instagram/kaiagerber

Nakon što je mnoge na Kanskom festivalu ostavila bez teksta, ali i daha, pojavivši se u društvu svog dečka Ostina Butlera koji je 10 godina stariji od nje, Kaia Gerber, ćerka nekadašnjeg modela Sindi Kraford, ovaj put je dala domaći zadatak mnogima za predstojeće vrele dane.

Ova mlada dama ne samo što likom podseća na svoju majku, ima vrlo istančan ukus za modu i oblačenje, te se pojavila na jednom brodu tokom dana u lepršavoj beloj haljini sa vezom, koju je ukombinovala sa slamnatom torbom i čuvenim fišerman sandalama.

Besprekoran izgled koji ova 20-godišnja brineta neguje upotpunila je naočarama i prisutne je ostavila bez daha.

 

Mnoge dame će pronaći svoj stil tokom vrelih letnji dana upravo u ovoj torbici od slame, koja je nezaobilazan aksesoar tokom leta. Nju potpisuje čuveni francuski brend Selin kao i ravne sandale za koje se odlučila.

Slamnata torba ima kaiševe u boji konjaka koji su se svojom nijansom odlično uklopili sa takvim istim kožnim fišermankama. Fišerman sandale su dobile na popularnosti 30-ih godina prošlog veka i bile su sjajan izbor za plažu mnogih poznatih.

 

 

Ova moda čini se da se ponovo vraća i sve češće ih viđamo na nogama mnogih mladih dama koje se za njih odlučuju pre svega zbog jednostavnog stila, udobnosti i atraktivnosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)