Zanimljivosti

SAVRŠEN BIVŠI: Evo šta je Bred Pit poklonio Dženifer, dar vredi skoro 80 miliona dolara

Dženifer Aniston i Bred Pit su se davno rastali i iako je bilo spekulacija o njihovom eventualnom pomirenju do toga nikada nije došlo. Međutim, ona je više puta isticala da su ostali u prijateljskim odnosima, a mnogi tvrde da je Bred "savršeni bivši" zbog galantnosti koju je pokazao na jednom od njenih rođendana.

27.05.2022 10:00

SAVRŠEN BIVŠI: Evo šta je Bred Pit poklonio Dženifer, dar vredi skoro 80 miliona dolara
Ap photo

Iako su ih mnogi smatrali parom koji obećava, Dženier Aniston i Bred Pit su se rastali davne 2005. godine. Mnogi smatraju da je među njima još neka iskrica koja može da ih pomiri, mada se do sada to nije desilo. Nakon njegovog razvoda od Anđeline Džoli, svi su mislili da je prilika da ovo dvoje nekadašnjih supružnika daju sebi još jednu šansu.

Iako je Anđelina bila razlog njihovog razlaza, čini se da je Bred ipak ostao galantni džentlmen pronašavši način da se „oduži“ i izvini svojoj supruzi zbog svega. On je navodno za glumičin 50. rođendan izdvojio oko 80 miliona dolara za poseban poklon.

Nekadšnja impozantna vila na Beverli Hilsu u kojoj je ovaj glumački par živeo zajedno, bila je bolna tačka Dženifer dok su se razvodili i kako mediji navode Dženifer je tada bila razočarana što joj je Bred nije kupio.

 

 

Ipak, njoj se želja ostvarila nakon mnogo godina i ona je bila prijatno iznenađena kada je za proslavu 50. rođendana dobila ovaj ekstravagantan poklon kojem se nije nadala.

Na dodeli SAG nagrada 2020, posebno je zagrejalo priču o navodnom pomirenju, prisno pozdravljanje glumca sa Dženifer i slike koje su zabeležile trenutak kada uživa u njenom društvu.

 

 

On nije skidao osmeh sa lica dok su razgovarali i držao ju je u par navrata za ruku. Slike su brzo obišle društvene mreže i bile su deljene uz opis „karma je došla po svoje“. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)