Zanimljivosti

DŽONI DEP ODAO POČAST SRBIJI: Jedan detalj sa suđenja je posebno privukao pažnju!

Poznati glumac je već nedeljama unazad u žiži interesovanja zbog sudskog procesa sa bivšom suprugom Amber Herd. Sada je oštro oko Internet posmatrača zapazilo nešto sasvim novo.

26.05.2022 09:00

DŽONI DEP ODAO POČAST SRBIJI: Jedan detalj sa suđenja je posebno privukao pažnju!
Ap photo

Većina ljudi na svetu je do sada već upoznata sa međusobnim tužbama i optužbama između bivših supružnika, glumca Džonija Depa i glumice Amber Herd. I dok se pitanja i nejasnoće gomilaju, neki su rešili da ne zauzimaju stranu već da obrate veću pažnju na ono što glumačke zvezde odaberu da odenu za svako ročište. Ovoga puta, jedan aksesoar u autfitu Džonija Depa je zapalio srpsku javnost, a portal Srećna Republika vam otkriva o čemu se radi.

Naime, na ulazu u sudnicu Džoni je uslikan kako nosi kravatu u plavim i sivim tonovima, sa apstraktnom šarom. Mnogima je ovaj komad bio zanimljiv i upečatljiv, posebno kada su saznali priču koja se krije iza ovog modnog detalja. Kako se kasnije ispostavilo, radi se o svilenom komadu, pod nazivom „Mozaik kravata 2“. Ona je deo kolekcije koja je inspirisana detaljima sa mozaika iz Hrama Svetog Save u Beogradu.

Ovo je zapalilo društvene mreže u regionu. Međutim, ako se uzme u obzir da je poznati glumac čest gost u našoj zemlji, onda se ovome i ne bi trebalo čuditi. Jedan od prvih koji je pohvalio modni izbor Džonija Depa je njegov kolega, glumac Miloš Biković, koji je na svom Instagram storiju objavio sliku holivudske zvezde i izrazio svoje poštovanje prema ovom njegovom gestu.

instagram stories/printscreen- bikovic

Miloš Biković hvali gest Džonija Depa

BONUS VIDEO:

Komentari (0)