Ljubav na filmu i na javi

MOMOA U VEZI SA BIVŠOM ŽENOM DŽONIJA DEPA? Akvamen se razvodi zbog Mere

Izgleda da se na snimanju filma Akvamen rodila ljubav koja je uzrok razvoda dugogodišnjeg braka.

15.01.2022 12:03

MOMOA U VEZI SA BIVŠOM ŽENOM DŽONIJA DEPA? Akvamen se razvodi zbog Mere
Srećna republika

Naime, pre par dana Džejson Momoa, između ostalog poznat po ulozi Akvamena, i Lisa Bonet saopštili su da se razvode posle 16 godina veze, odnosno pet godina braka.

Iako je par izdao zajedničko saopštenje o tome kako im se životni putevi razilaze bez pompe, odmah su počela nagađanja oko toga šta je razlog za kraj naizgled skladnog braka u kome su dobili dve ćerke (Lola Iolani Momoa i Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa).

 

 

Upućeni tvrde da je Džejson u vezi sa koleginicom iz filma Akvamen, Amber Herd, bivšom ženom Džonija Depa sa kojim je i dalje u pravnom sporu.

Fanovi već danima tvrde da je Amber, koja u filmu tumači lik Mere, glavni razlog za razlaz Lise i Džejsona, a kao jedan od argumenata za ovu tvrdnju navode to što je i Džoni Dep prekinuo prethodnu vezu pošto je glumio u filmu sa Amber (posle čega su se i venčali).

Da li je Amber uspela da zavede i slavnog Momou ili je sve samo slučajnost ostaje da se vidi u narednim danima, nedeljema i mesecima, a do tada sigurno je samo da se Džejson i Lisa razilaze posle 16 godina veze.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JERF STUDIOS (@jerfstudios1)

 

 

 

 

Komentari (2)

Sanja

15.01.2022 13:13

Ova baš izgleda ispod proseka po svim aspektima.

Deks

16.01.2022 11:13

Ne ne ne... Ako se njih dvoje raziđu, ja ne verujem u ljubav!