Zanimljivosti

DŽONI DEP PRIZNAO DRUGU: Mogu da udarim Amber od kako smo u braku i niko mi ništa ne može

Kad je trezan on je čaroban, a pod dejstvom alkohola postaje paranoičan i bolesno ljubomoran, rekao je fotograf Rajt. On ne krije da je prekinuo druženje sa Depom, ali da je i dalje prijatelj sa njegovom bivšom ženom

18.05.2022 16:30

DŽONI DEP PRIZNAO DRUGU: Mogu da udarim Amber  od kako smo u braku i niko mi ništa ne može
Ap photo

Iznošenje prljavog veša iz kratkotrajnog braka Džonija Depa i Amber Herd nastavlja se nesmanjenom žestinom tokom suđenja u Virdžiniji.

Putem video linka u sudski proces se uključio i nekadašnji blizak prijatelj poznatog para fotograf Ajo Tilet Rajt koji je ocrnio holivudskog glumca.

Na saslušanju on je tvrdio kako mu je Dep jednom prilikom rekao nakon venčanja da sada ima pravo da bije svoju ženu i da mu niko ništa ne može.

- U braku smo i sada mogu da je udarim pesnicom u lice i niko ništa ne može da uradi – rekao je Rajt tvrdeći da su to reči poznatog glumca, a prenosi britanski Miror.

Tanjug/AP

Bivši prijatelj Džonija Depa optužio glumca da je paranoičan i da mu se ne dopada trezan život

Prijatelj sa Amber

Prijateljstvo između Rajta i Depa datira od 2013. Kako je sam rekao Rajt 2 godine kasnije prekinuli su druženje, ali je ostao prijatelj sa Amber koja je takođe glumica.

- On je čaroban, prijateljski nastrojen i ljubazan kada je trezan. Ali, kad se napije ili konzumira droge postaje paranoičan – rekao je Rajt.

Kako je istakao Dep mu je jednom prilikom priznao kako su mu zbog alkohola i droge propale veze se Vinonom Rajder, Kejt Mos i kao vanbračna zajednica sa francuskom glumicom i pevačicom Vanesom Paradi.

- Pre venčanja sa gospođom Herd on je pokušao da ostane trezan, ali mu se nije dopao takav život. Kad se napije, on postaje drugi čovek i pokazuje svoju tamnu, okrutnu stranu – ispričao je fotograf.

Opisujući kakav su odnos imali bivši supružnici, Rajt je rekao  kako se Dep nije ustručavao da o supruzi govori sve najgore.

- Ona nema talenat i kada joj sise padnu, a lice se izbora niko neće biti zainteresovan za nju. Nikome neće trebati  ni za šta – prepričao je Rajt navodni razgovor sa glumcem koji su vodili u vreme dok su još bili prijatelji.

Bolesno ljubomoran

Tokom svedočenja fotograf je ispričao i kako je pod uticajem droge i alkohola čuveni glumac postajao paranoičan i bolesno ljubomoran na svoju suprugu.

- Bio je ubeđen da je Amber imala afere tokom njihove veze i braka. On je verovao da ga je varala sa svakim muškarcem i sa svakom ženom s kojom je imala bilo kakav kontakt – kazao je Rajt na suđenu.

Podsećamo, Džoni Dep je tužio bivšu suprugu za klevetu nakon, a ona mu je uzvratila kontratužbom i traži 100 miliona dolara odštete.

Suđenje u Virdžiniji se nastavlja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)