Zanimljivosti

DODIRI KOJE NE LAŽU: Džoni Dep u vezi sa svojim advokatom? (VIDEO)

Džoni Dep bi izgleda mogao da okonča parnicu koju vodi sa Amber Herd u svoju korist. Ne govorimo ovde o ishodu suđenja već o tome da bi izvukao neku korist i da bi ljubavni život ovoga glumca mogao da promeni status, te da iz sudnice izađe kao zauzet čovek.

20.05.2022 13:00

DODIRI KOJE NE LAŽU: Džoni Dep u vezi sa svojim advokatom? (VIDEO)
Ap photo

Iako je Džoni Dep bio u društvu najlepših žena, poput Vanese Paradi i Kejt Mos, nijedna od tih veza nije završila slavno, kao ni brak sa bivšom suprugom Amber Herd. Džonija su, kao jednog od najlepših glumaca na svetu uvek pratile privlačne žene, međutim nije imao puno sreće na tom polju kako se ispostavilo.

Ipak, postoje nagoveštaji da bi nova ljubav mogla da uđe u njegov život i to "spasavajući" ga od bivše žene. Ako je sudeći po snimcima koji su se pojavili, vrlo je moguće da je on u vezi sa svojim advokatom, članicom pravnog tima koji ga zastupa protiv bivše supruge, sa mladom 37-godišnjom Kamilom Vaskez.

Prema snimcima i slikama koje obilaze Internet, njih dvoje imaju izuzetno blizak kontakt, što nije slučaj u ovakvim profesionalnim situacijama.

 

 

Džoni i Kamila u sudnici sede blizu jedan drugog, razmenjuju osmehe, glumac joj primiče stolicu i pozdravljaju se u prolazu. Sve ovo navodi obožavatelje Džonija i javnost, da sumnjaju da među njima postoji izvesna bliskost. Džoni Dep je izuezetno kavaljerski nastrojen prema ovoj mladoj dami, ali i ona uzvraća vrlo bliske kontakte i pokazuje preveliku naklonost, isuviše za jednog klijenta. 

Glasine su počele komentarisanjem i analiziranjem Džonijevih fanova putem TikToka i drugih mreža, smatrajući da među njima postoji hemija.

Međutim, drugi izvori tvrde da je posredi samo dobar prijateljski čin i poštovanje od strane glumca, te da je ova advokatica zauzeta i u vezi sa Britancem koji se bavi prodajom nekretnina. Ipak, mnogi nisu ostali ravnodušni na ove signale koje Džoni Dep upućuje u sudnici mladoj Kamili, pa se nadaju da je kod glumca na pomolu nova ljubav.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)