Zanimljivosti

LEPOTICA SA BALKANA U FILMU BARBI: Rame uz rame sa Margot Robi!

Poznata pop pevačica oduševila je sve prvom ulogom u trileru, a svi željno iščekuju kako će odigrati jednu od Barbi devojaka u ostvarenju u koje su uključena mnoga holivudska imena.

19.05.2022 16:00

LEPOTICA SA BALKANA U FILMU BARBI: Rame uz rame sa Margot Robi!
Prntscrn/YouTube

Dua Lipa (26) će glumiti pored Margot Robi u dugoočelivanom filmu "Barbi" čije snimanje se odvija u Velikoj Britaniji.

Pevačica albanskog porekla debitovala je prošle godine kada je dobila ulogu u špijunskom trileru "Argille" koji bi trebalo da bude objavljen krajem ove godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

Dua je očigledno nakon svoje prve uloge na velikom ekranu ostavila odličan utisak budući da sada glumi rame uz rame sa "devojkom Vuka sa Vol strita".

 

 

- Dua brzo dokazuje da ima mnogo više da ponudi publici od toga da bude jedino pop zvezda. Sada se pridružila ekipi "Barbi" zajedno sa velikim imenima uključujući pored Margot i Rian Goslinga, Vill Ferrella i Saoirse Ronan. Iako je bila zapažena u prethodnom filmu, ovaj će joj tek otvoriti mnoga vrata Holivuda - rekao je jedan od izvora za britanski Daily Mirror.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

Mlada pevačica otkako je započela turneju "Future Nostalgia" u februaru i dalje uživa u rasprodatim arenama širom Amerike, Engleske, Irske i ostatka Evrope.

Ona takođe završava svoj treći album, a svi željno iščekuju i da je vide kao jednu od Barbi devojaka.

Bioskopska premijera filma "Barbi" očekuje se jula 2023. godine, a Srećna Republika vam otkriva prve fotografije sa snimanja u kojima je Margot platinasta plavuša u pink kabrioletu baš poput poznate lutke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)