Zanimljivosti

NE ŽELI LUKSUZAN DOM: Ovo niste znali o ćerci Toma Kruza

Iako je planetarno poznat, Tom Kruz je rešio da gradsku vrevu zameni seoskom tišinom, a njegova usvojena ćerka iza braka sa Nikol Kidman sledi njegov primer. Ona je odbila da živi u penthausu od 400.000 evra mesečno, a evo i zašto.

18.05.2022 17:35

NE ŽELI LUKSUZAN DOM: Ovo niste znali o ćerci Toma Kruza
Ap photo

Tom Kruz (60) je jedna od megapopularnih filmskih zvezda koja se može pohvalati uvek rasprodatim balgajnama za svaki svoj film.

Drugi deo epskog klasika "Top Gun-a" je na pomolu, a glavnu ulogu i posle toliko godina na pragu sedme decenije ponovo tumači niko drugi do Tom.

On paralelno radi i na snimanju najnovijeg nastavka "Nemoguće misije", što je dokaz da je i dalje na A listi holivudskih glumaca kao i u odličnoj formi koje ove uloge zahtevaju.

Glumaca je oduvek privlačio London, ali izgleda da je trenutno rešio da užurbanu gradsku vrevu zameni mirom seoskog imanja.

On je nedavno kupio luksuzno englesko imanje u malom okrugu u kojem prema popisu iz 2011. godine živi manje od 10.000 ljudi.

Smatra se da se njegov nov dom nalazi na oblasti koja pokriva 140 hektara zemlje, a u blizini je i aerodrom Biggin Hill koji nudi mogućnost privatnih letova.

Kruz je proteklih godina proveo dosta vremena u jugositočnom delu Londona, Bromliju, dok je tamo radio na snimanju dva filma među kojima je i "Nemoguća misija".

Nekada je bio i ponosni vlasnik vile vredne 3 miliona funti u obližnjem Saseksu, ali je tu imovinu stavio na prodaju još 2016. godine.

Njega očigledno uvek nešto vraća Velikoj Britaniji, a i dalje je veliki prstalica Sajentološke crkve čiju pripadnost ne krije.

- Tom se tek nedavno preselio u svoj novi dom koji izgleda kao da je praktično na selu. On to vidi kao svoju "ruralnu rupu" koja je daleko od londonske vreve u kojoj je bio ranije - navodi izvor blizak glumcu, a prenosi britanski Mirror.

Usvojena ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman, Izabela Kidman Kruz (29) neko vreme je boravila u južnom Londonu sa suprugom Maksom Parkerom koji je takođe Britanac. Ona i njen suprug prvi put su se videli 2014. godine, a venčali su se na isti dan tačno godinu dana kasnije, a imaju reptila kao ljubimca.

Izabela nije želela da živi u penthausu svog oca u Londonu koji košta više od 400.000 evra mesečno. Ona je odlučila da joj život van reflektora mnogo više odgovara i rešila je da se preseli.

Navodi se da se taj stan nalazi u istorijskoj rezidenciji Korintija u Londonu. Raspolaže sa 4 spavaće sobe, zatvorenim bazenom i neverovatnim pogledom na gradski pejzaž. Veruje se i da je vrlo malo udaljen od samog centra Londona.

Izabela i njen suprug Maks odlučili su ipak da se presele u mestašce Krojdon još oktobra 2017. godine, kako bi bili bliže Maksovim roditeljima.

Izgleda da je i Tom Kruz pokazao slično interesovanje za manjom seoskom sredinom u kojoj je pronašao mir.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)