Zanimljivosti

BIVŠA DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA U ŠOKANTNOM IZDANJU! Gola prošetala crvenim tepihom u Kanu!

Saša Lus nekadašnja izabranica srpskog glumca i ruski top model potpuno je šokirala sve na kanskoj Kroazeti gde je pozirala golih grudi

19.05.2022 21:00

BIVŠA DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA U ŠOKANTNOM IZDANJU! Gola prošetala crvenim tepihom u Kanu!
Tanjug

Saša Lus ruski top model i bivša devojka Miloša Bikovića zna kako da privuče pažnju i da o njoj priča ceo svet.

Ona je prošetala crvenim tepihom na Kanskom festivalu u potpuno providnoj haljini ispod koje su se jasno videle gole grudi.

Profimedia

Brojni fotografi su se utrkivali ko će da ovekoveči golu rusku manekenku

Lusova, koja se sa srpskom glumačkom zvezdom zabavljala 2015. bez ustručavanja je pozirala dok su blještali blicevi i brojni fotografi se gurali kako bi slikali lepu Ruskinju u golišavom izdanju.

 

 

Saša je na crveni tepih ušetala obučena, tačnije preko potpuno providne srebrne haljine nosila je beli sako. U jednom trenutku je nonšalantno skinula sako i ispod haljine su bljesnule njene gole grudi.

Dok su svi šokirani i otvorenih usta gledali u lepu Ruskinju, ona se zavodljivo okretala ispred kamera fotoreportera i pozirala. Umesto donjeg veša nosila je beli šorc koji se video ispod haljine, i ruku na srce ličio je na one stare bapske, duboke gaće.

 

 

Podsećamo, Biković i fatalna Ruskinja upoznali su se u septembru 2015. na snimanju jedne reklame u Rusiji gde naša glumačka zvezda već ima zavidnu karijeru. Sevnule su varnice i njih dvoje su ubrzo započeli vezu. Romansu su okončali u maju naredne godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)