Moda

GOLA VENČANICA: Da li biste nosili ovu haljinu na svoj veliki dan?

Venčanica je oduvek svojom bojom predstavljala simbol čednosti i smatralo se da treba da bude odmerena i damska. Međutim, postavlja se pitanje da li su se standardi promenili i da li je ona u službi toga da ovekoveči samo najlepši trenutak u životu mladenaca bez da je važno kako izgleda? Evo kako su je neki dizajneri zamislili.

17.05.2022 22:00

GOLA VENČANICA: Da li biste nosili ovu haljinu na svoj veliki dan?
Printscreen/Instagram/Reu De Seine

Venčanje je jedan od najlepših događaja u životu jedne devojke. Ne postoji dama koja ne bi želela da na svom venčanju ne zablista i ne bude najlepša. A venčanicu koju će na svadbi da nosi zamišlja u najlepšem stilu, njoj prilagodljivom.

Modne kuće i brendovi imaju svakodnevno "pune ruke" posla  i svaki put se trude da ponude nešto novo i inventivnije u odnosu na ranije, a ukusi za venčanice i haljine variraju. Dizajneri imaju svoju viziju i  na internetu se može pronaći pregršt modela između kojih se ne biste mogli odlučiti za jedan. Ipak, jedna venčanica izazvala je pravu pometnju. Iako su takozvane „gole haljine“ još u trendu Brend Rui Di Zain je pomerila granice.

 

 

Na svom instagram profilu ovaj brend je predstavio model haljine koji košta 2.660 evra iako se čini da komad odeće čini prozirni materijal kojeg može vetar da oduva. Budući da haljina nema postavu, degutantno je, pojaviti se pred zvanicama ili u crkvi u njoj, bez da obučete nešto ispod nje. Gornji deo ne izgleda loše jer je verovatno čipka dobro prekrila "rizični deo", a dekolte na leđima izgleda romantično.

 

 

Nakon što je objavljena slika sporne haljine mnogi su ostavili komentare zaprepašćenja i nedoumica o kakvoj je haljini reč. Mnogi su se složili da se možda radi o haljini za prvu bračnu noć, jer ne ostavlja ništa mašti. Bilo je i žena koje su potpuno oduševljene ovim komadom.  

- Vulgarno i nepotrebno-komentarisali su neki korisnici.

Bilo je i onih koji su oduševljeni ovim modelom pa su istakli kako bi rado nosili na svom venčanju ovu haljinu i da je ona sve o čemu su sanjale.

Ovaj i drugi brendovi inače, u svojoj ponudi imaju venčanice sa postavom boje kože koje su odlična „replika“ ovih takozvanih nejkd haljina.

 

 

Priznaćete potrebna je velika hrabrost i „petlja“ obući ovakvu venčanicu a da li je sa ukusom ili ne, procenite sami.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)