Moda

5 SAVETA DA UVEK IZGLEDATE SKUPO! A potrebno vam je minimum ulaganja!

Želite da se ljudi za vama okreću, ali novčanik odbija da sarađuje? To vam više neće zadavati glavobolje, zahvaljujući cakama iz našeg teksta.

14.05.2022 18:00

5 SAVETA DA UVEK IZGLEDATE SKUPO! A potrebno vam je minimum ulaganja!
tiktok/printscreen-nailbetch/cary_less/stylefox

Svaka žena želi da izgleda savršeno, ali na samu pomisao da bi to moglo da vas košta pravo malo bogatstvo, krene vam para na uši. Ako je to ono što vas muči, poslušajte savete koje vam donosi portal Srećna Republika i izgledajte kao million dolara i uz ograničen budžet!

Naime, Karina Zaleski-Sančez, poznata kao Carry_less, je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži TikTok podelila svoje neverovatne modne savete i trikove i otkrila kako da uvek deluje skupo i doterano uz minimalna ulaganja i samo malo truda.

1. Uvek nosite ispeglanu odeću

Karina je na početku svog videa postavila sledeće pitanje:

- Recite mi šta može da izgleda skuplje i prefinjenije od čiste i lepo ispeglane bele košulje?

Mora se priznati da govori istinu.  Svi znamo da je to poprilično dosadan, a ponekad i dugotrajan zadatak, ali on je izuzetno važan ako želite da izgledate elegantno i luksuzno.

2. Uklonite bretele sa brushaltera

Karina savetuje da je jedan od načina da postignete šik stil uklanjanje bretela sa grudnjaka, čak i ako se njihova boja uklapa sa koloritom vaše odeće. Ukoliko ne želite da “operišete” brushaltere koje već posedujete, jednostavno kupite neki koji je bez bretela. Tiktokerka pod nadimkom Stylefox je otkrila kako možete sakriti bretele i grudnjak ako nosite bluzu koja ima četvrtasti izrez. Potrebno je da samo uvrnete bretele na grudnjaku i onda provučete ruke kroz njih. Sve će izgledati savršeno skockano.

3. Kosa uvek mora biti čista

Karina tvrdi da bi kosa uvek trebalo da vam bude sveža i oprana, ističući da prljava kosa može da pokvari čak i najskuplji autfit. Redovno perite kosu i negujte je regeneratorom, ukoliko želite da izgledate šik i skupoceno.

4. Neka vam nokti uvek budu uredni i nalakirani

Za prefinjen izgled, Karina tvrdi da bi nokte trebalo redovno održavati. Odlazak na manikir je jedan od načina da se to postigne, iako to ume da bude i pomalo skupo. Karina kaže:

- Ne pravdajte se da nemate novca, to možete uraditi i same.

@nailbetch My painting technique 💅🏻Practice makes perfect and polishes are different consistencies. So take your time 😌 #nailinspo #naturalnails #diymanicur ♬ Steven Universe - L.Dre

Povedite same računa o svojim noktima kod kuće, ako želite da izgledate skupo i da uštedite. Američka tiktokerka pod nadimkom Nailbetch je otkrila kako da same savršeno nalakirate nokte u 4 koraka. Prvo počnite sa kapljicom laka na sredini nokta. Ovo će vam obezbediti dovoljnu količinu laka za mazanje celog nokta, kako četkica na bi ostala potpuno suva. Nakon toga bi trebalo da pažljivo razmažete lak prema zanokticama sa obe strane. Zatim povucite lak ka vrhu nokta duž bočnih strana. Potrudite se da ostavite mali razmak između nokta i zanoktica na dnu i sa strane. Na kraju, pritisnite četkicu tik uz zanoktice i prevucite je još jednom po noktu, kako biste izjednačili sloj laka.

5. Rešite se ućebanih grudvica sa odeće

Karina ističe da bi uvek trebalo da uklanjate ćebaste gromuljice sa odeće i dodaje da postoji mnogo načina za to. Možete ih ukloniti pomoću predmeta koje vrlo verovatno već imate u svom domu, kao što su brusni sunđer, brijač ili parče čičak trake, piše britanski San. Pored njih, možete kupiti i sprave specijalno napravljene za ovu svrhu, kao što su aparat za uklanjanje vlakana sa tkanine ili valjak za čišćenje odeće.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)