Šminka

CELOG ŽIVOTA POGREŠNO UVIJATE TREPAVICE! Evo kako da postignete "lash lift" efekat samo sa uvijačem!

Neverovatan trik omogućiće vam pogled koji će sve obarati s nogu.

06.05.2022 19:00

CELOG ŽIVOTA POGREŠNO UVIJATE TREPAVICE! Evo kako da postignete "lash lift" efekat samo sa uvijačem!
tiktok/printscreen-helinndoski

Ukoliko ste mislili da je uvijač za trepavice potpuno beskorisna sprava koja služi samo za mučenje, a ne postiže ništa, dopustite nam da vas razuverimo. Portal Srećna Republika vam otkriva genijalan trik uz koji će vaše trepavice parati oblake.

Caku je svetu pokazala Tiktokerka Helin Doski, šminkerka. Ona na toj društvenoj mreži ima više od pola miliona pratilaca, a njeni viralni videi najmanje 15 miliona lajkova. Ako je suditi po triku koji ćemo vam otkriti, nije ni čudo što je toliko popularna.

tiktok/printscreen-helinndoski

Trepavice pre uvijanja

Naime, ta lepa devojka je svetu otkrila da žene koriste uvijač za trepavice pogrešno od kada se on pojavio u prodaji. Većina njih, kako tvrdi Helin, provuče trepavice do pola kroz uvijač i pritisne ih negde na sredini.To ih tek malo prelomi, pa kada na njih dođe maskara, ona ih oteža i ne treba se ni čuditi što se trepavice tokom dana isprave i padnu.

Pravilan način podrazumeva da trepavice skroz do korena provučete kroz otvor uvijača, pa kada vam gornji deo uvijača dodiruje kapak, drugom rukom ga nežno povucite na gore, tako da ivica uvijača prianja na njihov koren. Onda pritisnite uvijač i naizmenično puštajte i pritiskajte nekoliko sekundi u istom mestu. Kada budete sklonili uvijač videćete koliko su vam trepavice pogidnutije i izvijenije. Budući da ste ih podigli iz korena, taj efekat će potrajati ceo dan i svi će vas pitati gde ste to radili „lash lift“ tretman.

tiktok/printscreen-helinndoski

Trepavice nakon uvijanja

Video ima više od 5 miliona pregleda, a gledaoci su ga zasuli komentarima.Žene širom sveta su zahvaljivale Helin na korisnom savetu i pisale kako su čitavog života bile u zabludi da uvijači ničemu ne služe. Mnogim damama se tehnika veoma dopala, a neke devojke su joj čak i napisale kako im je potpuno promenila rutinu šminkanja i poboljšala efekat koji njihova maskara ima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)