Šminka

DA LI BISTE JE PREPOZNALI? Transformacija je nezamisliva!

Tiktoka Ališa Segrist izazvala je opštu pomamu na toj društvenoj mreži, ovaj video je pogledalo 2,8 miliona ljudi.

29.04.2022 11:05

DA LI BISTE JE PREPOZNALI? Transformacija je nezamisliva!
Printscreen Tiktok

Nije tajna da su mnoge žene bez šminke potpuno neprepoznatljive. Mnoge, što bi rekao naš narod, ni rođena majka ne bi prepoznala bez pudera, senki, bronzera, maskare i ostalih saveznika za lepotu.

Gledano kroz istoriju dame su uz pomoć šminke počele da se ulepšavaju još u starom Egiptu 3.500 p.n.e. Trendovi u šminkanju su se menjali kroz vekove, ali je jedno ostalo isto - potreba dama da uz pomoć mejkapa budu lepe.

Međutim, ono što je pokazala zvezda Tiktoka Ališa Segrist prevazilazi i najluđe snove. U kratkom video snimku objavljenom na toj društvenoj mreži ona je otkrila kako od jedne najobičnije žene s oskudnim obrvama, bledim tenom i bezizražanoj lica nastaje atraktivna lepotica, i to za svega 30 minuta.

Printscreen Tiktok

Segristova je pokazala neverovatnu transformaciju uz pomoć malo šminke 

Njena potpuna transformacija izazvala je oprečne komentare na TikToku, a ovaj video snimak je videlo, verovali ili ne, čak 2,4 miliona ljudi.

Ona, na početku zapisa nije nosila šminku niti zubnu protezu, ima razbarušenu i prilično oštećenu kosu, a uz to je i naizgled tužnog pogleda. 

Rvo kako je izgledala njena transformacija:

- Iz ovog razloga bi na prvom sastanku trebalo odvesti devojku na bazen - bio je brutalan jedan, očigledno, muški pratilac, koji možda ne zna da postoji i vodootporna šminka.

Bilo je i onih koji su joj čestitali na transformaciji, ali i priznali da joj zavide zato što nemaju njen talenat za šminkanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)