Šminka

TAJNA LEPOTE KEJT MIDLTON: Saveti za "rojal mejkap"

Vojvotkinja od Kembridža je poznata po prirodnom izgledu, za koji su zaduženi najpoznatiji svetski šminkeri, a ove tajne vam otrivamo i mi!

23.03.2022 18:00

TAJNA LEPOTE KEJT MIDLTON: Saveti za "rojal mejkap"
Tanjug/AP

Pod parolom: "Svaka mama bi trebalo da se oseća kao princeza", prenosimo vam savete za šminkanje inspirisane izgledom Kejt Mildton (40) sa dodele nagrada BAFTA 2018. godine.

"Rojal mejkap"

Ne treba zanemariti činjenicu da nije u pitanju samo šminka, već i kompletan stajling, a uz sve to je vojvotkinja tada bila i trudna.

Kejt je nosila maslinastozelenu haljinu koju je potpisala Jenny Packham uz koju je savršeno uklopila smaragdno-zeleni nakit, brenda Bulgary.

Inače duga kosa, za koju pak smatramo da krije veću tajnu nego kosa Megan Markl, bila je uvijena u opuštene lokne, koje su još više upotpunile njen volumen.

Koja li je tajna šminke Kejt Midlton?

Kejt je poznata kao dama koja ne nosi preteranu kličinu šminke na sebi, kako u svakodnevnim situacijama, tako isto i na glamuroznijim događajima. Njen izgled je uvek svež, a mi vam ovom prilikom otkrivamo par trikova uz koje to postiže.

Iako mnoge žene jedva čekaju prve znake sunca kojim će ubiti zimsko bledilo, ili koriste puder u tamnijim nijansama, vojvotkinja nema potrebe za tim trikovima. Ona neguje i ponosito šeta svoju aristokratsko-belu nijansu tena, koju dodatno istakne rumenilom.

Rumenilo umesto bronzera

Baš tako, ukoliko želite da izgledate sveže, uvek posegnite pre za rumenilom nego za bronzerom. Kejt koristi rumenilo u toploj pastelnoroze nijansi. Ukoliko pogledate malo bolje, primetićete da su svi tonovi na njoj upravo topli, nema hladnih boja.

 

 

Čak i senka za koju na prvi pogled, zbog haljine i očiju, deluje da je takođe zelena, to nije, već je zemljano-braon tonova. Kombinacija senki je od svetlo do zlaćasto-braon nijansi, koje čine da njene oči poprime "smouki" izgled.

Na donjem vodenom kapku ima tečni ajlajner i to u crnoj boji, iako bi savršeno pristajao i braon ili čak maslinastozelen.

Maskara je stavljena tek toliko da se izbegne efekat lažnih trepavica, a obrve su jedva blago potamnjene, dok na usnama ima karmin koji nije u mat, već u blagosjajnoj formuli i to u boji kože sa primesama kajsijaste.

Ukoliko imate neko glamurozno veče, pravi je trnutak da ovaj mejkap isprobate i same!

A vidite koliko je u tome da liči na poznatu vojvotkinju sa crvenog tepiha uspela i Laura Sutcliffe u rukama poznatih šminkera.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)