Šminka

MUŠKARCI SU LUDI ZA MNOM! Ovo je moja tajna!

Ova TikTokerka je potpuno zaludela svoje pratioce, ali i oštro podelila internet zajednicu.

04.05.2022 12:00

MUŠKARCI SU LUDI ZA MNOM! Ovo je moja tajna!
tiktok.com/@lashesandlosing

Odavno je poznato da devojke danas veoma često koriste preveliku količinu šminke, a mnoge od njih su uradile i raznorazne plastične operacije, pa kao da to nije dovoljno, na društvenim mrežama koriste najrazličitije filtere ne bi li po svojim kriterijumima fotografije učinile što je moguće atraktivnijim. 

I koliko god smo na to navikli, ipak nam se svima može dogoditi da pogrešimo kada je u pitanju razumevanje granica koje su moguće u savremenom svetu kada je u pitanju fizički izgled, a možda je najbolji primer za to poznata TikTokerka, inače samouka šminkerka. Ta žena je u stanju da se to te mere transformiše da bukvalno ne liči na sebe, a budući da su joj promene toliko očigledne ona često potpuno otvoreno objavljuje svoje snimke pre i pole svog mejkapa.

Kako bi bila što autentičnija, ta, slobodno možemo da kažemo hrabra žena, na početku svakog svog video-klipa pozira vidno raščupana, otečena od spavanja i u toliko prirodnom obliku da se vidi da nema polovinu obrva, da joj je koža nesavršena, ali i da je u nekom trenutku života ostala bez četiri prednja zuba u gornjoj vilici. 

tiktok.com/@lashesandlosing

Pre šminke ova TikTokerka ima potpunu solobodu da se pokaže u svom pravom obliku 

Ona namerno pravi smešne grimase i deluje kao da je pomalo uvukla glavu napozadi kako bi joj, osim nedostatka zuba, do izražaja došao i podbradak. 

Komentari na to njeno stanje, od pripadnika muškog roda su sledeći:

- Pre bih sam sebi odgrizao ruku, nego bio sa tobom! - napisao je jedan pratilac.

- Ovo je groteskno - ređali su se komentari.

Potom dolazi do kompletne transformacije.

Ona, naime. obavezno stavlja periku pepeljasto plave kose i tako u trenu postaje zanosna plavuša. Vidan je i biserni osmeh koji postiže protezom, a tu su i sitniji detalji u vidu lažnog pirsinga, ogromnih trepavica, profesionalno iscrtanih obrva i, naravno, ostalih elemenata šminke. 

Njen mejkap je prepoznatljiv i uglavnom je baziran na upečatljivom "smouki ajs" stilu, dakle izrazito iscrtanim očima.

tiktok.com/@lashesandlosing

Posle nanođenja šminke ona je bukvalno neprepoznatljiva

Nijanse senki su uglavnom popularne boje - crna, siva, ali i zelena i jarko plava koje odlično idu uz njenu boju očiju.

Obrve su kompletno iscrtane, trepavice su vidno duge i guste, a neretko lice ukrašava i cirkonima.

@lashesandlosing The beginning makes me laugh 😂😂 I had to go real dramatic because the last one was natural 😝 #makeup #veneers #transformation #transition #gothmakeup #trending ♬ original sound - djcraniac

Komentari na ovaj njen izgled su potpuno drugačiji.

- Prelepa si, volela bih da i ja umem tako da se našminkam

- Promena je neverovatna, ti si jedna zaista lepa žena

- Moja si ogromna inspiracija

- Dušo, prelepa si u oba slučaja, ali način na koji se šminkaš je zadivljujuć

- Molim te nauči i mene, kako to postižeš

@lashesandlosing Reply to @hitherebozobih I love my friends here that enjoy my content 🙏💜💙 #makeup #fuckthehaters #staypositive #trending ♬ womanizer x pony by altegomusic - ALTÉGO

Međutim našlo se dosta i komentara mržnje onih koji smatraju da je šminkerka jedan veliki prevarant. Naravno, ima i onih koji veruju da je u pitanju potpuno druga osoba.

- Uopšte ne mislim da je to ista žena na kraju

- Bilo da je ista ili samo našminkama i sa "dodacima", u pitanju je velika obmana

- Muškarci, pazite se

Kako bi dokazala da to jeste upravo ona, šminkerka je počela da objavljuje snimke na TikToku gde ide "korak po korak" kako bi se postepeno video njen preobražaj.

Koliko je napredovala u pogledu šminkanja vidimo po neonskim nijansama koje nanosi na oči, kao i popularnom "katkris" šminkanju očiju za koje se odlučuju samo profesionalni mejkap umetnici.

Ona je zatim rešila da razbije sve mitove, pa je pokazala i navlake za zube koje koristi.

@lashesandlosing Reply to @puddin78666 Thank you @🥇No1 Clip in veneer experts🥇 💜💜 /#clipinveneers #cliponveneers #secretveneers #veneers #dentures ♬ original sound - Lashes And Losing

Koliko je popularna na TikToku govori podatak da ima blizu 400.000 pratilaca, a svaki njen klip dobio je oko 6.000 lajkova. Interesantno je, međutim, da ta neobična žena priznaje da i pored ekstremnih promena koje mnogi vide kao prevaru, ona ima ogroman broj udvarača. 

Zaključujemo da su za njom na mrežama ludi i muškarci, ali i žene kako bi pohvatale bar neke njene trikove.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)