Moda

SPREMAMO VAS ZA MATURSKO VEČE: Srećna Republika obezbedila haljinu, cipele, šminku i frizuru

Za 3 maturantkinje koje čitaju portal Srećnu Republiku obezbeđene su haljina, cipele, šminka i frizura za matursko veče!

16.05.2022 09:08

SPREMAMO VAS ZA MATURSKO VEČE: Srećna Republika obezbedila haljinu, cipele, šminku i frizuru
Srećna republika

Približava se kraj školske godine kome se najviše raduju maturanti, a posebno devojke koje već uveliko razmišljaju o tome šta da obuku, kako da se našminkaju i koju frizuru da naprave za ludu noć.

Zato je portal Srećna Republika odlučio da 3 maturantkinje potpuno spremi za matursko veče tako što će im obezbediti cipele marke "Favorito", friziranje u salonu "Šizz Frizz", usluge profesionalnog šminkera Jovane Perić, ali i stajling za koji će biti zadužen naš poznati kreator Stefan Đoković.

 

Zbog velikog intersovanja, odlučili smo da produžimo konkurs za nedelju dana, tako da prijave možete da šaljete do nedelje 22. maja.

Sve što je potrebno da biste dobile ovaj zaista vredan poklon jeste da pošaljete mail u kom ćete da priložite svoju fotografiju i napišete zašto baš vi zalužujete da osvojite da vas profesionalci spreme za važnu žurku. Sve poslati na mail srecna@republika.rs

shutterstock.com

Vaše je samo da se lepo provedete!

Nažalost, ovoga puta poklon mogu da dobiju samo devojke koje su iz Beograda u kome se nalaze šminker i frizer.

 

 

Takođe, bitno je da naglasimo i da ćemo našu maturantkinju, odnosno devojku koju odaberemo, snimiti pre, posle, ali i tokom transformacije kako bi čitaoci portala bili upućeni u to koju je ona haljinu, ali i celoukupni stajling izabrala.

 

 

Konkurs traje do 22. maja kada ćemo proglasiti koje maturantkinje dobijaju haljinu, šminku i frizuru za matursko veče.

Srećno!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)