Zanimljivosti

SEVALE GRUDI: Kim Kardašijan "počastila“ pratioce na Instagramu (FOTO)

Rijaliti zvezda želela to ili ne, svaki put privuče pažnju i reakciju pratilacaa svojim oglašavanjem na Instagramu. Ovaj put je želela da sve to bude besprekorno, ali desio se mali „fijasko“ prilikom snimanja videa za njen story. Pratioci su videli više nego što treba.

28.05.2022 12:00

SEVALE GRUDI: Kim Kardašijan "počastila“ pratioce na Instagramu (FOTO)
Instagram - kimkardashian

Od rijaliti zvezde Kim Kardašijan navikli smo oskudna izdanja kada je oblačenje u pitanju. Noj predstavlja pravo zadovoljstvo, naročito ako je u službi neke njene reklame. Ona rado deli i svoje autfite gde ne nosi puno odeće na sebi, ali rado deli i izdanja u kojima ona reklamira sopstvene proizvode donjeg veša SKIMS.

Namerno ili ne, Kim je odradila svoj posao sa reklamiranjem grudnjaka iz svoje nove kolekcije SKIMS, malo skandalozno. Rialiti zvezda je u petak okačila na instagram storiju video u kojem pozira sa crnim grudnjakom sa špageta bratelama.

Dok je nežno dodirivala kosu i već po ustaljenom obrazcu svih Instagram blogerki i drugih žena, pućila usne u kameru i isprobavala neke filtere oduševljavajući se, u jednom trenutku se desila neprijatna situacija i njoj je sevnula jedna bradavica „na izvolte“ zbog nepažnje.

Printscreen/Instagram/kimkardashian

Želeći da izreklamira crni grudnjak, Kim je doživela peh

Videlo se iznenađenje na njenom licu ali  se brzo snašla. Odmah je reagovala i pokrila rukom taj deo, ali je sadržaj svakako podeljen verovatno na oduševljenje njenih 312 miliona pratilaca. Preko toga je stavila emotikon kako bi sadržaj bio "cenzurisan". 

Printscreen/Instagram/kimkardashian

Rijaliti zvezda se brzo snašla, kako bi "popravila" stvar

U drugom videu, majka četvoro dece pozira u providnim širokim pantalonama dok govori kako žele frizeri i minkeri da se uključe u njenu IG priču.

- Oni žele da budu u IG priči...možete li me ostaviti na miru? - čuje se njen glas u videu

Dok pozira ispred ogledala u prozirnim pantalonama iz svoje kolekcije, ona je prekrila lice telefonom dok snima, napominjući kako nosi donji veš i da svi budu bez brige.

Printscreen/Instagram/kimkardashian

Rijaliti zvezda je izreklamirla i providne pantalone iz njene kolekcije SKIMS

Iako Kim nije zainteresovana za politiku kako je istakla i ovaj put, pozvala je svoje fanove da glasaju za Rika Kruza za gradonačelnika Los Anđelesa. Rijaliti zvezda je rekla da želi da se njen rodni grad promeni nabolje, a to može jedino uz Kruza, jer kako je istakla, misli da on može da učini mnogo toga na polju kriminala i beskućnika koji su veliki problem u LA.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)