Zanimljivosti

ONI VOLE DA NOSE STVARI DOK SE NE RASPADNU: Ovo su poznate ličnosti koje ne rasipaju novac na garderobu!

Slavne face zarađuju velike svote novca, pa se od njih često očekuje da većinu odevnih predmeta ponesu samo jednom. Ove svetske zvezde su dokaz da i u Holivudu znaju za skromnost.

28.05.2022 11:00

ONI VOLE DA NOSE STVARI DOK SE NE RASPADNU: Ovo su poznate ličnosti koje ne rasipaju novac na garderobu!
Srećna republika

Sigurno ste bar jednom čuli izreku da niko nije postao i ostao bogat tako što je nemilice rasipao novac. Kad se o ovome detaljnije porazmisli, dolazi se do zaključka da ovo i te kako ima smisla.

Uprkos neograničenom budžetu i mogućnosti da pazare šta im duša ište, ove poznate ličnosti ostaju verne istim komadima garderobe dok ih skroz ne „iznose“. Portal Srećna Republika otkriva o kojim se zvezdama radi.

1. Džulija Roberts

 

 

Slavna glumica izgleda baš voli ove crvene naočari za sunce, ali i ove crne kožne pantalone. Svako malo je uslikaju kako ih nosi.

 

 

2. Kijanu Rivs

 

 

Glumac Kijanu Rivs poznat kao skroman momak. Ipak, ljudi se često pitaju da li su ove čizme jedine koje on poseduje u svom cipelarniku.

3. Kirsten Danst

 

 

Ove cipele na visoku štiklu mora da su poznatoj glumici baš udobne, budući da je baš njih nosila skoro na svakom crvenom tepihu.

 

 

4. Ema Roberts

Ona je skromnost nasledila od svoje tetke. Ne može se reći da glumica ove zlatne cipelice nije pošteno iznosala.

 

 

5. Monika Beluči

Lepoj ženi sve lepo stoji, a italijanskoj divi Moniki Beluči ove crne viseće minđuše stoje prelepo. I ona je toga svesna, pa se često odluči da baš njih stavi za neki važan događaj.

6. Dakota Džonson

Mlada glumica izgleda baš voli ove široke farmerke, i sjajno ih kombinuje. Uz štikle ili ravnu obuću, nije važno, bitno je da se ona u njima dobro oseća.

7. Helena Bonam Karter

 

 

Ova glumica neobičnog stila ima čak dva odevna favorita. Prvi je ovaj set ogrlica koji se može videti na skoro svakoj njenoj fotografiji. Drugi su ove sive čizmice na štiklu, koje toliko često nosi da su se gotovo raspale.

 

 

8. Dajen Kruger

 

 

Lepa plavokosa glumica obožava naočari za sunce, a jedan par posebno, piše portal nowiveseeneverything.club. Naime, ove naočare sa svetlim bež ramom su njen siguran izbor kada god želi da izgleda zaista kul.

9. Kira Najtli

Kao i svaka Britanka, i Kira obožava kapute. Ova glumica se toliko zaljubila u ovaj široki sivi kaput da ga skoro ni ne skida.

10. Bred Pit

 

 

Čuveni šarmer i lepotan baš voli kape, šešire i kačkete. Ovaj sivi mu je posebno prirastao za srce, toliko da mu je Bred Pit godinama veran.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)