Zanimljivosti

JELENA ĐOKOVIĆ SE POJAVILA U GRADU, otkrila je još jedan adut! Ovakvu je još nismo videli, pokazala je da i ovo može da nosi! (FOTO)

Bračni par Đoković je prisustvovao dobrotvornoj predstavi u srcu Beograda, a lepša polovina ovog dvojca je sve očarala svojom figurom i elegancijom.

04.06.2022 10:44

JELENA ĐOKOVIĆ SE POJAVILA U GRADU, otkrila je još jedan adut! Ovakvu je još nismo videli, pokazala je da i ovo može da nosi! (FOTO)
ATA images

Jelena i Novak Đoković su već dugo poznati kao veliki filantropi, te svoju pomoć od srca i rado pružaju svima kojima je ona neophodna.

Ovog puta se poznati bračni par obreo na humanitarnoj predstavi u Beogradu igranoj za decu nedavno nastradalih srpskih rudara, budući da je Fondacija Novak Đoković saopštila da će duplirati iznos svake prodate karte. Portal Srećna Republika vam otkriva čime su još to Đokovići privukli pažnju pored svog plemenitog gesta.

Naime, Jelena i Novak su se pojavili zagrljeni i nasmejani i sa zadovoljstvom pozirali mnogobrojnim fotoreporterima. Svi su zaključili da par i danas izgleda zaljubljeno i skladno, a način na koji su uparili svoju garderobu je još više doprineo tom utisku. Novak se odlučio za klasiku - farmerke, bela košulja, teget sako i espadrile.

Jelena Đoković, je pak, blistala u nešto drugačijem izdanju, u kojem baš i nismo navikli da je viđamo. Supruga najboljeg svetskog tenisera se, naime, odlučila za elegantnu žutu košulju, crni blejzer, braon sandale i torbu i "zvezdu" večeri - KRATAK CRNI ŠORTS. Mora se priznati da je to prizor koji ne viđamo često jer Jelena uglavnom bira komade odeće dužeg i lepršavijeg kroja. Sada se, međutim, odvažila da pokaže duge i vitke noge, a komentari na njen autfit govore da bi možda to češće trebalo da radi.

Ljudi su, naime, bili oduševljeni izgledom para, te su pohvale samo pljuštale. Fanovi su im poručivali da su prelepi i da blistaju, a osvrnuli su se i na Jelenin crni šorts, pa su mnoge dame napisale da joj divno stoji.

Po moru emotikona srca i plamičaka, ali i komplimenata, lako je bilo zaključiti da su gospodin i gospođa Đoković opet uspeli da oduševe kako svojim izgledom, tako i svojom humanošću!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)