Zanimljivosti

SKINULA SE SEKA, obline na sve strane, fanovi iznenađeni! Istoga dana i ova holivudska zvezda pojavila se baš u ovom izdanju, ali kojoj bolje stoji?

Da zvezde šoubiznisa širom svetu slično razmišljaju povodom oblačenja, dokazala je i Seka Aleksić koja se istog dana pojavila u identičnom izdanju kao i popularna svetska lepotica.

03.06.2022 13:00

SKINULA SE SEKA, obline na sve strane, fanovi iznenađeni! Istoga dana i ova holivudska zvezda pojavila se baš u ovom izdanju, ali kojoj bolje stoji?
Tanjug/AP

Pevačica Seka Aleksić uvek ima dobar povod da se vrati na scenu posle duže pauze u kojoj se uglavnom posvećuje svojim sinovima i suprugu Veljku.

Ona je ovoga puta postavila na svom Instagram nalogu stori u kom se nazirala njena silueta i svi smo na prvi mah pomislili da je u pitanju najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan.

Tek smo kasnije videli da je ipak Seka, o čemu je već pisala Srećna republika ovde.

 

 

Aleksićeva je već narednih dana postavila vrlo provokativnu fotografiju na kojoj je u crnom bodiju preko kog ima totalno providnu rupičastu haljinu koja se cela presijava.

 

 

Seka je želela da istakne svoju figuru na kojoj je očigledno radila, budući da se u ovoj haljini svaka oblina vidi.

Ona je ovde sa vidno nadograđenom kosom koja joj doseže do bokova i izgleda vrlo prirodno, dok joj je šminka svedena sa istaknutim ajlajnerom.

 

Iako smo preneli da je Seka ovim stajlingom ponovo iskopirala Kim Kardašijan, u pitanju je jedna druga starleta i glumica.

Istoga dana na suprotnom kraju sveta još jedna lepotica pojavila se u identičnom izdanju kao Seka.

U pitanju je popularna filmska zvezda Megan Foks.

Ona se za jedno fotografisanje baš kao i Seka odlučila za istu haljinu, samo je umesto bodija ispod imala crni duboki veš i brushalter.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by boohoo (@boohoo)

 

Da li se vama više sviđa kako ova kombinacija stoji na Megan ili na našoj Seki?

Voditeljka "Majki i snajki" izgleda da ovih dana priprema veliko iznenađenje svojim fanovima, budući da je osvanuo serijal njenih fotografija u glamuroznoj crvenoj haljini u kojoj smo Seku videli u novom spotu za pesmu "Rana".

- Znam gde moj đavo spava i gde budi se - stoji u naslovu, a čuje se i u deliću Sekine izvedbe, pa nagađamo da je u pitanju spot za pesmu "Paralele".

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)