Zanimljivosti

Ne biste pogodili nikada sa kim se viđa JELENA ĐOKOVIĆ!

Supruga Novaka Đokovića davno je ugovorila jedan susret za koji se nada da bi se mogao realizovati vrlo brzo!

01.06.2022 18:00

Ne biste pogodili nikada sa kim se viđa JELENA ĐOKOVIĆ!
Tanjug/AP

Novak i Jelena Đoković su dugo živeli u Monaku.

Sasvim je očekivano da su vremenom tamo stekli brojne prijatelje, a samo neki od njih su princ Albert od Monaka i princeza Šarlin.

Prvi reket sveta sa svojom lepšom polovinom je nekoliko puta i večarao sa ovim poznatim parom.

 

 

Malo je poznato da su se princeza Šarlin i Jelena Đoković čak i zajedno porodile u Nici i to u istom apartmanu, ali u razmaku od 2 meseca.

Mediji navode da ove dve dame istančanog stila neguju poseban odnos, tako da je ugovorena i poseta Đokovićeve prvoj dami Monaka. Njih dve imaju slična iskustva i mišljenja o majčinstvu i mnogim drugim temama iz kog razloga obe željno iščekuju susret.

 

 

Poznato je da princeza i princ Albert od početka imaju turbulentan brak što je rezultiralo nizom zdravstvenih problema same Šarlin.

Ona se neko vreme i povukla sa svih javnih aktivnosti kako bi se posvetila svome izlečenju.

Šarlin se nedavno posle 6 meseci odsustva ipak vratila se u velikom stilu.

Na mnogim fotografijama može se videti nasmejena i deluje kao da je "preporođena".

 

 

Princeza je skorije dala i prvi intervju za Nice-Matin.

- Kada sam se vratila u kneževinu, svu energiju usmerila sam na decu, supruga i svoje zdravlje jer su mi oni prioritet. Moje stanje još je krhko i ne želim da idem prebrzo. Put je bio dugačak, težak i veoma bolan. Danas se osećam smirenije. Srećna sam što sam se vratila u Monako svojoj porodici. Dok sam bila odsutna primila sam toliko pozitivnih i toplih poruka, da ne postoje reči kojima bih zahvalila na podršci - istakla je oporavljena princeza.

 

 

Ona nije želela da komentariše previše svoj odnos sa suprugom, tako da se kratko osvrnula na te komentare.

- I mi smo samo ljudska bića koja imaju emocije i slabosti, s tim što je naša porodica izložena medijima, pa se i najsitniji detalji prenose - odgovorila je i dodala da joj je suprug bio velika podrška u proteklom periodu.

"Najtužnija princeza", kako su mediji prozvali Šarlin se i dalje postepeno vraća u društvena zbivanja, tako da je njen susret sa Jelenom odložen do prvog sledećeg puta kada će se ona totalno oporaviti.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)