Zanimljivosti

FANOVI U TRANSU KAKO SE SADA POJAVILA JELENA ĐOKOVIĆ! Posle kaputa, šešira i ešarpe otišla u kontru, a jedan detalj je raspametio SVE!

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković, ovih dana privlači veliku pažnju svojim stilom odevanja.

24.04.2022 09:30

FANOVI U TRANSU KAKO SE SADA POJAVILA JELENA ĐOKOVIĆ! Posle kaputa, šešira i ešarpe otišla u kontru, a jedan detalj je raspametio SVE!
Tanjug/AP

Jelena Đoković, supruga našeg teniskog asa Novaka Đokovića, izazvala je pravu pometnju na Serbia Openu ove nedelje, budući da je svojim stilom oblačenja i elegancijom privukla pažnju svih prisutnih dok je iz lože posmatrala jedan od mečeva svog muža. 

Iako smo dotad uglavnom navikli da je viđamo u opuštenim, sportskim varijantama i pretežno sa veoma malo šminke, Jelena se pojavila u potpuno drugačijem tonu kako bi bodrila svog supruga i tako sve prisutne ostavila bez daha.

Podsećamo da se ona tada opredelila za krajnje damski stajling, noseći krem kaput, veliki beli šešir, ešarpu sa tamno plavim detaljima i elegantne mačkaste naočare. Društvene mreže su "gorele" od komentara u kojima je hvaljen njen stil, a pojedinci su njen stil čak uporedili s onim koji je karakterističan za prelepu nekadašnju prvu damu SAD, Melaniju Tramp. 

Jelena se, međutim, već nakon nekoliko sati od takvog izdanja vratila svom prepoznatljivom sportskom stilu. Tako je nakon završetka meča na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj nosi pastelno plavi duks, ali sa likom, ni manje ni više, nego svog supruga Novaka Đokovića. 

Osim toga, na glavi je imala teget kačket, a na nogama bele patike koje je ukombinovala s pastelno rozim pantalonama.

- Prvo polufinale ove godine, pa i ja sa vama nosim boje domaćeg tima, idemoooo!!! - napisala je Đokovićeva ispod fotografije.

Ovako glase samo neke od reakcija na njenu objavu:

- Izgledaš neverovatno, kao i uvek 

- Sutra ćemo bodriti Noleta, kao i proteklih godina... a ti si prosto divna... svako dobro tebi Jelena, vašoj dečici i našem divnom Novaku!!!  

- Prelep duks, svi smo uz Noleta 

- Najlepši ste par na svetu! Idemo sutraaaa

BONUS VIDEO:

Komentari (0)