Zanimljivosti

IZ PATIKA UŠLA U SALONKE I SADA JE DAMA ZA KOJOM SE SVI OKREĆU! Da li je i za vas ovo jedna od savršenih kombinacija za svaku priliku?

Na terenu je bila nenadmašna i nadmoćna noseći patike i sportske haljinice, a sada izgleda potpuno drugačije.

22.04.2022 15:00

IZ PATIKA UŠLA U SALONKE I SADA JE DAMA ZA KOJOM SE SVI OKREĆU! Da li je i za vas ovo jedna od savršenih kombinacija za svaku priliku?
Tanjug/AP

Kada ne nosi farmerke i udobne odevne kombinacije, bivšu teniserku Anu Ivanović možemo videti i u izuzetno elegantnijim izdanjima. Portal Srećna Republika vam donosi njena dva najnovija autfita, a vi procenite koji joj bolje stoji.

Naime, lepa Ana je na društvenoj mreži Instagram okačila dve fotografije u skoro identičnim kombinacijama sa malim razlikama. Na prvoj, ona nosi plavu satensku suknju i satenske salonke u istoj plavoj nijansi. Gornji deo sačinjava topli plavi džemper, dok u ruci drži narandžastu tašnicu upadljivog dizajna.

Na drugoj fotografiji je vidimo u istoj plavoj suknji i u salonkama, ali je gornji deo zamenila, te se odlučila za kabasti sivi džemper s rolkom, dok je torbica sada nešto manja i u svetloplavoj boji. Ona je bila neodlučna koji autfit da izabere, pa je zamolila svoje fanove da se oglase u komentarima i da glasaju za kombinaciju koja im se više dopada, ostavljajući istovremeno plavo ili narandžasto srce.

Pohvale i komplimenti su pljuštali, svi su pisali kako je Ana uvek prelepa, kako se divno oblači i kako je prava definicija dame. Nekima se više svidela narandžasta tašnica, a nekima plava, ali jedno je sigurno. Ana se svima dopala u ovom neobičnom autfitu koji je spoj nespojivog i koji svedoči koliko je lepo poigrati se sa kombinovanjem odeće s vremena na vreme!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)