VIP saveti

MOĆNA PORUKA JELENE ĐOKOVIĆ ODZVANJA SVETOM! Ono što je rekla o hrani još jednom je uzburkalo javnost!

Supruga najpoznatijeg svetskog tenisera postavila je na svom Instagram nalogu objavu, koja je od bitnog značaja za opstanak cele planete! Evo koga je i posetila juče!

19.04.2022 17:45

MOĆNA PORUKA JELENE ĐOKOVIĆ ODZVANJA SVETOM! Ono što je rekla o hrani još jednom je uzburkalo javnost!
Tanjug

Jelena Đoković ne prestaje da deli privatne stvari iz svoga života, sa svojim pratiocima putem Instagrama i na tome smo joj uvek zahvalni.

Ovoga puta supruga Novaka Đokovića objavila je fotografiju na kojoj je digla kosu u punđu i obučena je u "oversajz" krem džemper, preko koga ima vuneni kardigan u identičnoj boji sa minimalno krzna po rubu.

Pored nje je poznati indijski guru, koga je Jelena posetila, a u svome postu je istakla važnost konzumiranja zdravih naimrnica u ishrani, kao i bitnost očuvanja zemljišta.

- Danas je kroz Beograd prošao Sadhguru i pričao o bitnosti očuvanja zemljišta, jer postaje sve više osiromašeno. Naše voće, povrće i žitarice koje uzgajamo i jedemo nemaju više istu nutritivnu vrednost kao nekada… Danas nam treba 8 pomorandži da zamene onu jednu sočnu od pre samo 10 godina 🤯 Zbog toga nas poziva da mu se pridružimo u njegovoj kampanji podizanja svesti o bitnosti očuvanja zemljišta i naravno, poziva nas da promenimo navike zarad našeg zdravlja, a i zdravlja naše dece i planete. Ja sam se rado odazvala pozivu i sa velikom zahvalnošću ga ispratila dalje… ima jos 75 dana vožnje motorom da stigne do Indije - napisala je Jelena na svom Intagram nalogu.

 

 

Srećna Republika je ovih dana, pred sam Uskrs podelila korisne savete u vezi sa tim, koliko puta bi trebalo da jedemo ribu tokom nedelje.

Uvideli smo da je zbog preterane zagađenosti okeana, današnja riba mnogo više zagađena nego ranijih godina, iz kog razloga ne bi trebalo da je jedemo svakoga dana.

Baš tako, Jelena ističe, da je bitno da obratimo pažnju i na našu planetu, da je ne zagađujemo, jer se ispostavilo da je današnja pomorandža zbog zagađenja, po nutritivnim vrednostima, čak 8 puta manje hranljiva nego ona pre 10 godina.

shutterstock.com

Današnja pomorandža nije ista kao ona pre 10 godina

Zato bismo trebali da za razliku od ribe, u ishranu ubacimo što više voća i povrća, kako bismo nadoknadili sve nutritijente i vitamine koji su nam neophodni kako bi bili zdravi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)