Zanimljivosti

JELA BI I IZMET ZBOG LEPOTE: Kim Kardašijan bi sve uradila da bi izgledala mlađe

Najpoznatija starleta ne prestaje da šokira javnost, a poslednja njena izjava donela je pregršt negativnih komentara po društvenim mrežama poput one "Sakrij se pod kamen i ne izlazi više".

02.06.2022 14:00

JELA BI I IZMET ZBOG LEPOTE: Kim Kardašijan bi sve uradila da bi izgledala mlađe
Prntscrn/YouTube

Najpoznatija rijaliti zvezda Kim Kardašijan ne prestaje da šokira gledaoce. Kako svojim postupcima u rijalitiju, tako i svojim ljubavnim životom, odevnim kombinacijama i kada pomislimo da nas od nje više ništa ne može iznenaditi, ona kaže nešto poput ovog.

- Ukoliko bi mi neko potvrdio da u izmetu ima nečeg što podmlađuje izgled, jela bih kakicu svakoga dana samo ako bih time izgledala mlađe - izjavila je starleta i to ni manje ni više već za Njujork tajms.

 

 

Kim trenutno promoviše i liniju za negu kože SKKN by Kim, a ova njena izjava učinila je da se sve dame koje poseduju njene proizvode zapitaju šta je u pakovanju papreno skupe kreme.

Navodno mogle bi da spavaju na miru, bar do sledeće Kardašijankine izjave.

 

 

U sastav kreme prema tvrdnjama stručnjaka ulazi vitamin C, ši puter i skvalen, dakle trebalo bi da kakice nema!

 

Cena kremice je "prava sitnica" što znači da je ozbiljan udarac po džepu. Tačnije 9 artikala uključujući sredstvo za čišćenje, tonik i piling koštaju ukupno 630 dolara, ali one koje su je koristile se zaklinju da ona čini čuda licu.

 

 

- Tačno je da je krema stvar prestiža koji ne može sebi da priušti svako. Birala sam najdelotvornije sastojke koji se ne mogu naći svuda, ali smatrala sam da je upravo to neophodno - pravdala se Kim.

Ona je poznata kao neko ko ekstremne promene radi na svome telu, a sve zarad njenog viđenja lepote, senzacije ili recimo ulaska u minijaturnu haljinu neprevaziđene ikone stila Merilin Monro za ovogodišnji Met Gala.

 

 

Da bi ušla u haljinu ona je uspela da smrša više od 7 kg za svega 3 nedelje. Kada je najzad uspela da u haljinu smesti sve svoje obline zadnjica ipak nije stala, o čemu smo već pisali ovde.

- Ne vidim ništa loše u tome što sam smršala zarad događaja i epske haljine. To je isto kao kada je glumac Kristijan Bejl drastično smršao ili se Rene Zelveger ugojila zbog uloge koja je to zahtevala. Ljudi to stalno rade - pravdala se Kim na crvenom tepihu uporedivši svoj slučaj sa nekim od najpoznatijih glumaca današnjice čije su filmske uloge to zahtevale.

 

 

Pratioci nisu bili na strani starlete ovoga puta i ošto su osudili sve njene poslednje poteze.

- Nije krema ta koja ti je omogućila to lice i telo! Trebalo bi da umesto kreme promovišeš svog plastičnog hirurga -

- Ta haljina je jedino na Merilin izgledala kao milion dolara -

- Ajde pojedi to o čemu pričaš, razboli se i skloni se pod neki kamen da te više ne gledamo - bili su samo neki od komentara na ovu njenu izjavu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)