Zanimljivosti

Šeron Stoun ŽARI I PALI i sa 64 godine! Njeno najnovije izdanje komentarišu sa "božanstvena žena" (FOTO)

Od kada je u čuvenoj sceni filma „Niske strasti“ izvela najpoznatije prekrštanje nogu na svetu, fanovi se ne smiruju. A ona danas izgleda sjajno i u sedmoj deceniji. Koja je to tajna lepote Šeron Stoun?

05.06.2022 13:00

Šeron Stoun ŽARI I PALI i sa 64 godine! Njeno najnovije izdanje komentarišu sa "božanstvena žena" (FOTO)
youtube/printscreen - The most iconic scenes in movies

Kroazeta filmskog festivala u Kanu je svakako mesto gde svi dođu u svom najboljem izdanju, pa tako ni glumica Šeron Stoun ovaj zadatak nije shvatila olako. Naprotiv, ona je mnogima održala javni čas elegancije i svevremenske lepote. Portal Srećna Republika vam otkriva rakcije na njen stajling sa kanske premijere biografskog filma o pevaču Elvisu Prisliju.

Naime, ona se na ovom crvenom tepihu pojavila u moćnom crvenom izdanju i sve ostavila bez daha. 64-godišnja glumica je zasenila mnogo mlađe koleginice u autfitu kojo obara sa nogu. Ona se odlučila za dugu crvenu haljinu modne kuće "Dolce & Gabbana", rađenoj posebno za nju. Zanosna toaleta se pripila uz njeno zgodno i vitko telo, a šlic na zadnjem delu haljine je otkrio njene izvajane noge, koje su u vrtoglavo visokim crvenim satenskim sandalama dodatno došle do izražaja.

I taman kada ste pomislili da ova legenda Holivuda završila sa svojom stilskom lekcijom, podignete pogled i vidite da je kombinaciju upotpunila kul "aviator" sunčanim naočarima, crvenom torbicom i razbarušenom kratkom kosom, piše portal m.vecernji.hr. Savršen spoj nespojivog, elegantnog i neobaveznog.

Naravno, ovo glumičino izdanje nije prošlo neopaženo, naročito zato što je Šeron Stoun na svoj zvanični Instagram nalog okačila snimak svog izlaska na crveni tepih. Video je do sada pobrao više od 56.000 lajkova, a komentari su se samo nizali. Fanovi su joj ostavljali emotikone srca i plamičaka i govorili joj kako je božanstvena i zanosna. Mnogi su joj napisali da je kraljica, ali jedan komentar se posebno istakao:

- Crveni tepih nije bio crven dok se ti nisi na njemu pojavila! Božanstvena žena! - zaključio je jedan korisnik, dok su se ostali složili sa njim.

Očigledno je da ženi sa takvim stavom i držanjem ni godine ne mogu ništa.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)