Zanimljivosti

5 NAJBOLJIH I 5 NAJGORIH STAJLINGA: Ko je blistao, a ko promašio na crvenom tepihu Bilbord muzičkih nagrada

Pogledajte kakvu su inspiraciju što se stajlinga tiče imale muzičke zvezde ove godine na dodeli Bilboard nagrada.

16.05.2022 13:00

5 NAJBOLJIH I 5 NAJGORIH STAJLINGA: Ko je blistao, a ko promašio na crvenom tepihu Bilbord muzičkih nagrada
Srećna republika

Ovogodišnji festival dodele muzičkih nagrada, održan je u nedelju sinoć u MGM Grand garden Areni u Las Vegasu, Nevada. Najveće muzičke zvezde su se okupile na ovom prestižnom događaju da bi proslavile umetnike koji su dominirali top listama prošle godine.

Olivia Rodrigo je bila apsolutni pobednik večeri, iako nije prisustvovala događaju sa osvojenih 7 nagrada. Doja Ket je osovojila 4 nagrade od kojih dve u direktnom prenosu, a Bilboard ikona dodeljena je Meri Džej Blajdž koju joj je uručila Dženet Džekson.

Osim nagrada, zapaženija su bila izdanja muzičkih zvezdi od kojih su se neke svojim stajlinzima izdvojile. Srećna Republika izdvaja 5 najboljih i 5 nagorih izdanja koja su obeležila ovogodišnji crveni tepih u Las Vegasu.

5 dobro odevenih na dodeli nagrada

Megan Foks

U crnoj kristalnoj haljini dizajnera Dejvida Koma, Megan je plenila pažnju ističući svoj duboki dekolte u prvi plan. Naramenice su bile u obliku cveta, srebrne boje. Megan se na crvenom tepihu pojavila u društvu svog verenika Mašina Gana Kelija koji je nosio odelo sa cirkonima. Mama troje dece koja uskoro puni 36 godina imala je veliki prorez na haljini koji je otkrivao levu butinu i dobro oblikovanu figuru. Sa šiškama i uglađeno ravnom kosom Megan je mnoge ostavila bez daha.

 

 

 

Kajli Džener

Kajli se na dodeli nagrada pojavila u društvu Trevisa Skota i njihove ćerkice Stormi. Posle gubitka kilograma nakon drugog porođaja, Kajli je predstavila svoju figuru koja izgleda besprekorno pojavivši se u iluzionoj haljini koja oslikava žensko telo. Haljinu, nakit i cipele potpisuje Balman.

Trevis se pojavio u tamno zelenom blejzeru i pantalonama u istom tonu, koje je uptpunio sa belom košuljom i patikama.

 

 

 

Hajdi Klum

Supermodel Hajdi Klum pojavila se na crvenom tepihu u ekstravagantnoj kombinaciji dugačke žute top haljine sa dubokim prorezom koju je iskombinovala sa crnim rukavicama i čizmama. Istaknute našminkane oči došle su do izražaja uz neobaveznu opuštenu kosu sa šiškama sa strane.

 

 

 

Anitta

Larisa De Makedo Mašado, brazilska pevačica i kompozitorka, poznatta kao Anitta, pojavila se u predivnoj dugačkoj svetlicavoj haljini u boji lavande. Diskretan nakit je upotpunio njen stajling, a odlučila se za ravnu puštenu kosu na razdeljak i svetlucavu šminku.

 

 

 

Beki Dži

Ona se pojavila u pernatoj mini ljubičastoj haljinici, kreaciji Zuhaira Murada, koja je otkrivala njene savršeno izvajane noge i odličnu figuru. Na nogama je nosila srebrne sandale, koje su upotpunile stajling, a za šminku i frizuru odlučila se za prirodniji izgled, što je bio pogodak jer je njena lepota došla do izražaja.

 

 

 

 

5 loše odevenih na dodeli nagrada

Florens Velč

Iako njen stajling potpisuje Guči, reklo bi se da je za nju ovo potpuni promašaj. Engleska pevačica, tekstopisac i vodeći vokal rok grupe Florens end Mašin, pojavila se u vrlo ofucanom izdanju. Ona je na sebi nosila prozirnu ljubičastu haljinu koju je ukombinovala sa čipkanim čarapama. Puštena, ukovrdžana kosa boja šargarepe dodala je još jači negativni efekat na stajling pevačice.

 

 

 

Tejana Tejlor

Ova  muzička zvezda ima zavidnu figuru, ali je ona bačena u senku zbog njenog čudnog modnog odabira za ovo veče. Tejana je nosila široke crne pantalone i prozirni top, a na nogama je imala crne čizme sa platformom. Ceo futuristički stil je upotpunila ogrlicom i naočarama, ali je prema mnogima ovo bio promašaj.

 

 

 

Kali Učis

U pomalo zastarelom izdanju, korset dugačkoj, svetlucavoj haljini boje kečapa i sa minijaturnom torbicom, Keli je mnoge razočarala. Ova 27-godišnja pevačica je delovala nimalo inventivno, što su uprkos njenim mladim godinama mnogi očekvali. Haljina koju je nosila, joj je, naprotiv, dodala godine.

 

 

 

Miranda Lambert

Američka pevačica i kantautorka je verovatno čula da se na velika vrata vraća teksas, ali ne u ovom obliku kakav je ona iznela. Nju je odelo koje je ponela bukvalno „progutalo“ zbog kroja koji joj očigledno ne odgovara.

 

 

 

„Gradske devojke“

Članice hip-hop sastava „Siti grls“ Jang Majami i JT, su prema rečima nekih medija izgledale kao da su krenule u krađu pa su svratile na crveni tepih. Neobičnu kombinaciju koju su obe ponele, nije nikoga ostavila ravnodušnim, za neke je ovo bio možda bio inventivan i kreativan pogodak, dok se drugima i nije baš dopala.

 

 

 

 

Komentari (0)