Zanimljivosti

TRUDNA PEVAČICA SE SKINULA GOLA I POZIRALA NA INSTAGRAMU! Intimna regija na izvolte, fanovi u šoku, oglasili se i psiholozi

Nekadašnja tinejdž-zvezda Britni Spirs, objavila je eksplicitne fotografije, na kojima su cenzurisani samo intimni delovi tela i šokirala sve. Psiholozi pokušavaju da odgovore na razlog ovakvog poteza, dok su fanovi zabrinuti za njeno zdravlje.

11.05.2022 16:00

TRUDNA PEVAČICA SE SKINULA GOLA I POZIRALA NA INSTAGRAMU! Intimna regija na izvolte, fanovi u šoku, oglasili se i psiholozi
Ap photo

Britni Spirs je ostavila u šoku javnost, kada je pre neki dan na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima pozira gola. Ona je emotikonima cenzurisala sadržaj, ali su fotografije navele njene obožavatelje i pratioce, koji na Instagramu broj 41 milion, da se zabrinu za njeno mentalno zdravlje.

Pevačica je fotografije napravila tokom boravka u Meksiku, pre trudnoće, sa sadašnjim partnerom Semom Asgarijem. Fotografije prati opis „Kada sam zadnji put bila u Meksiku, pre trudnoće. Zašto dođavola na odmoru izgledamo 10 godina mlađe“

Pratioci su komentarisali ovaj postupak i izrazili zgražavanje, tvrdeći da joj je „zaista potrebna pomoć“ i da „starateljstvo postoji sa razlogom“. Sa druge strane, stručnjaci tvrde da Britni pokušava da „vrati kontrolu nad svojom izgubljenom mladošću

 

 

Zadnjih godina se kod pevačice dešavaju slični „incidenti“ i ispadi, tako da je do skoro ona bila, pod jednom vrstom "starateljstva" svog oca. Podsećanja radi od 2008. godine sud je dodelio tu moć njenom ocu Džejmiju Spirsu kako bi on donosio važne odluke iz različitih aspekata njenog života, za koje se smatra da su ljudi koji pate od određenih bolesti, nesposobni. 

Psiholozi Odri Tang i Džo Hemings, za Dejli Mejl su rekli da, pošto je ova zvezda bila kontrolisana tokom života, odnosno pod nadzorom 13 godina, verovatno će se teško snaći u životu. Njen egzibicionizam psiholog Tang objašnjava željom da ponovo proživi svoje mlade godine kada je bila pod kontrolom svog oca. 

Ipak od kako joj je vraćena kontrola nad medicinskim, finansijskim i drugim odlukama, Britni je najavila veridbu i trudnoću i glasno govorila o tome da je svih ovih godina bila ućutkana, rekavši da se osećala „paralizovano“ za to vreme.

 

 

- Bila sam monahinja sve ovo vreme u konzervatorskom domu. Možda bi moja molitva ćutnje uvredila Papu -rekla je ona.

Psiholog Džo Hemings objašnjava da kod nje i dalje postoji nizak nivo samopouzdanja i želje da dobije podršku i potvrdu javnosti. U ovakvim slučajevima kada su pod nadzorom drugoga, stručnjaci tvrde da osobe mogu otići u krajnost želeći da tako  "nadoknade" svoje izgubljeno vreme ili uleću u nove veze.

Kako tvrde oni, Britni skretanjem pažnje na ovakav način pokušava da popuni prazninu i da nadoknadi gubitak svoje slobode koja joj je oteta na vrhuncu slave.

- Ona je u međuvremenu ostarila, ali nije sazrela - kažu psiholozi

 

 

Mogućnost da se Britni vrati na put  je moguć, prema njihovim rečima, ali uz pomoć terapije posvećenosti i prihvatanja. Nije lako proći kroz sve te emocije kroz koje je prošla ova muzička zvezda, tvrde stručnjaci, upoređujući najbliže njenu situaciju sa razvodom. Ona može pronaći način za preživljavanje i nove izbore, kako se prethodno ne bi ponavljalo, a njen put do pronalaska nove ravnoteže i mira biće teži. Psiholozi tvrde da je to sve novo za nju, nakon izlaska iz manipulativne veze, ali se nadaju da će ona pronaći pravi put.

Iako su mnogi obožavaoci komentarisali da je njen verenik Sem trebalo da je zaustavi u nepromišljenim potezima, psiholozi tvrde da je on neutralan i da joj ostavlja mogućnost izbora, jer ne želi da ponavlja grešku i oponaša njenog oca koji ju je kontrolisao.

 

 

Brtini ima dva sina iz prethodnog braka sa bivšim partnerom Kevinom Federlajnom. Sa Semom očekuje prvo dete.

Njoj je prošle godine u novembru vraćena mogućnost da sama donosi važne odluke što je onda naišlo na podršku njenih obožavatelja. Ovaj put, oni su bili zgroženi objavljenim fotografijama i komentarisali da još uvek postoji nestabilnost kod nje i da je nadzor bio opravdan. Mnogi su se složili da je ovo previše, za njene odrasle sinove, koji će videti objavljene fotografije.

BONUS VIDEO:

                             

 

 

 

 

Komentari (0)