Zanimljivosti

RASKINUO OMILJENI SVETSKI PAR? Javnost u šoku, navodno im je presudila jedna stvar!

Ovih dana je procurila informacija da se jedan od svetski najpoznatijih parova razvodi, što je zaprepastilo svet budući da su delovali izuzetno skladno i srećno.

04.06.2022 16:00

RASKINUO OMILJENI SVETSKI PAR? Javnost u šoku, navodno im je presudila jedna stvar!
Tanjug/AP

Izgleda da je kraj ljubavnoj idili pevačko-sportskog para Šakire i Žerara Pikea, barem prema onome što navode španski mediji, veoma blizu.

Naime, svetska javnost je ovih dana ostala zatečena informacijom da se poznati par navodno razvodi posle 12 godina zajedničkog života. Deset godina mlađi Žerar Pike, otkriva se, bio neveran svojoj supruzi.

Problemi u njihovoj vezi postoje već izvesno vreme, navode španski mediji, ali sada je jedan neimenovani izvor istakao da se poznati fudbaler iselio iz njihovog doma, te da je iznajmio stan u Barseloni. U međuvremenu sa svojim igračima iz kluba redovno posećuje noćne klubove i dobro se zabavlja.

Novinari tvrde da se prevara i dogodila tokom jednog od izlazaka, a da je devojka sa kojom je uhvaćen u preljubi 20-godišnja hostesa. Sa njom je navodno proveo i noć.

 

Šakira i Žerar su potvrdili ovu vest zajedničkim pismom koje je prikupila agencija EFE. Iako su mnogi očekivali da će biti provlačenja po novinama ili da će se oglasiti opširnijim pismom, njih dvoje su odlučili da se kratko obrate medijima, zamolivši sve za poštovanje privatnosti.

- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumevanju - ističe se u saopštenju.

 

Šakira i Žerar su se upoznali u maju 2010. na snimanju spota za njen singl „Vaka, vaka“ koji je bio i himna Svetkog prvenstva fudbalu u Južnoafričkoj Republici. Godinu dana kasnije par je potvrdio vezu, a dve godine potom su objavili da čekaju prvo dete. Drugog naslednika dobili su 2015. godine.

Iako su stalno bili na meti ispitivanja i definisanja svog odnosa, Šakira je više puta isticala da odlazak pred oltar u njihovom slučaju ne bi mnogo toga promenio, ali da vidi jedino Pikea kao osobu sa kojom bi se venčala, ukoliko to nekad učini.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)