Zanimljivosti

SVET OPET BRUJI O KEJT MIDLTON: Pojavila se u Čelziju i nenadano otkrila jednu od velikih misterija dvora! (FOTO/VIDEO)

Princeza od Velsa definitivno ima nešto što retko koga može da ostavi ravnodušnim, pa javnost ne prestaje da govori kako o njenom, ponašanju, tako i o odevnim kombinacijama i držanju.

25.05.2023 19:01

SVET OPET BRUJI O KEJT MIDLTON: Pojavila se u Čelziju i nenadano otkrila jednu od velikih misterija dvora! (FOTO/VIDEO)
Foto: Tanjug-AP

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, se povodom Dana službenog otvaranja tradicionalne baštenske izložbe u londonskom kvartu Čelzi pojavila u jednom od svojih najboljih izdanja o kome se i narednih dana pričalo. U pitanju je rasprodati model izrađen od svile koji je već nosila u nekoliko prilika. Vrlo romantična haljina je u vidu dve različite nijanse ružičaste boje i ima klasičan kroj. Sečena je ispod grudi u predelu struka, odakle ravno pada do zemlje. Ta toaleta kopča se sa prednje strane pomoću dugmadi, a ima i središnji deo napravljen od svilene tkanine koji je ona ovog puta na leđima zavezala u mašnu. S prednje strane haljina je dodatno ukrašena plisiranim detaljima.

Princeza je dopunila stajling omiljenim modelom obuće - espadrilama s platformom u bež nijansi, koje potpisuje popularni španski brend Castaner. Izgleda da Kejt i njena majka imaju sličan modni ukus jer je u pitanju isti model haljine koji je Kerol Midlton prošle godine nosila na prestižnoj konjičkoj trci, jednom od najbitnijih britanskih društvenih događaja. Ona se za tu priliku opredelila za identičnu haljinu, samo u onoj koja je za otprilike 2 broja veća od ćerkine.


S obzirom na to da izložbu cveća organizuje Kraljevsko hortikulturalno društvo, svake godine obilaze je i pripadnici britanske kraljevske porodice. Princeza Midlton se pojavila na pikniku i oduševila sve prisutne. Razgovarala je s učenicima o raznim temama, a nakon toga krenula u razgledanje vrtova. Mnogi su prokomentarisali da je za tu priliku odabrala haljinu u kojoj izgleda poput najlepšeg ružičastog cveta. 

U vrtu Kraljevskog entomološkog društva pridružila se učenicima Osnovne škole crkve Svete Marije, koji su, između ostalog, crtali cveće, a neki od njih zamolili su je da im se potpiše na crtežima.

- Ne smem da napišem svoje ime, ali znam da crtam. Nije mi dopušteno da napišem svoje ime ni u potpisu, to je samo jedno od onih pravila - ljubazno im je odgovorila Kejt.

Ona je potom nacrtala cvet za devojčicu po imenu Rubi, drvo za njenu prijateljicu i jezerce okruženo biljkama za treću devojčicu. No, znatiželjni mališani pitali su je zašto ne sme da se potpiše, a ona im je tada dala odgovor. Prema pisanju Daily Expressa, članovi kraljevske porodice izbegavaju stavljanje autograma zbog opasnosti od zloupotrebe. Ipak, taj protokol ih ne sprečava da pokažu svoju volju za druženjem i povezivanjem s građanima. Tako su i Kejt i princ Vilijam više puta viđeni kako poziraju za selfije sa obožavateljima.

Kejt je nedavno posetila i bolnicu u Londonu koja se brine o napuštenoj deci, kako bi razgovarala o unapređenju samog sistema. Ona je za tu priliku odabrala roze odelo koje potpisuje britanski dizajner Aleksandar MekvinKejt je, naime, dugogodišnja obožavateljka njegovih modnih komada. Celokupno izdanje upotpunila je glomaznim, belim kaišem, ali i salonkama u istoj boji.

Odlično ukrojen sako istakao je njenu vitku figuru, a nežnom ružičastom bojom Kejt je akcentovala ženstvenost. Za efektniji izgled odelo je iskombinovala sa belim kaišem koji ima bisernu kopču. Kaiš je uradila poznata londonska dizajnerka Kamila Elfik. Kao i uvek, princeza Kejt se opredelila za blagu šminku i jednostavno isfeniranu kosu, ali oduševljenje svetske javnosti nije izostalo. 


BONUS VIDEO:

Komentari (0)