Zanimljivosti

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Uprkos svim aferama, ovome se niko nije nadao: Spomenuli i međunožje Kejt Midlton! (FOTO)

Britanski mediji besni su nakon što je emitovana epizoda poznate serije "Citadel" u kojoj glumi bliska prijateljica Megan Markl, Prijanka Čopra, a u kojoj je britanska princeza od Velsa, slučajno ili namerno, provučena u veoma ružnom kontekstu.

22.05.2023 13:01

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Uprkos svim aferama, ovome se niko nije nadao: Spomenuli i međunožje Kejt Midlton! (FOTO)
Tanjug-AP, Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, nije bila na krunisanju britanskog kralja Čarlsa III koje je održano 6. maja 2023. godine, ali to je nije sprečilo da, kako ocenjuju britanski mediji, "seje" skandale, što je i nedavno bio slučaj. Naime, glumica Prijanka Čopra (40), koja je njena dobra prijateljica i koju je svetska javnost imala prilike da vidi u seriji "Citadel”, u trećoj epizodi tog ostvarenja žestoko je udarila na princezu od Velsa i suprugu princa Vilijama, Kejt Midlton, sa kojom, odavno se zna, Marklova nema dobar odnos. Tako je Čopra, koja igra špijunsku agentkinju Nadiju Sinh, u pomenutoj epizodi davala uputstva putem telefona i govorila:

- Šef oružanih snaga?! Možda je trebalo da me pitate i kako da se nađem u međunožju vojvotkinje od Kembridža! - izgovara Čopra u seriji, govoreći o Midltonovoj koja je donedavno nosila tu titulu.

Čopra je poznata kao neko ko se ne libi da izmeni deo teksta ukoliko ga smatra neprikladnim, ali se čini da ona u ovoj replici nije videla ništa sporno. Takođe, ni predstavnici Amazona, na kom je serija emitovana, ni Čoprini predstavnici za štampu zasad se nisu oglašavali povodom svega, piše britanski San.

shutterstock.com

Prijanka Čopra je dobra prijateljica Megan Markl 

Čopra je godinama bliska Meganina prijateljica i čak je prisustvovala njenom kraljevskom venčanju. Tada se pričalo da je Megan rasplakala Kejt, da bi vojvotkinja od Saseksa to demantovala u svom dokumentarcu i rekla da je zapravo ona bila ta koja je plakala. 

Inače, interesantno je da je Čopra nedavno sedela odmah iza Kejt i princa Vilijama na Vimbldonu i vidno je ignorisala par, prevrtala očima i odbila da tapše kada su ušli u ložu. 

- Ovo što je uradila Prijanka bilo je nevaspitano - smatrali su pojedinci, dok su se mnogi složili da to što nije htela ni da pogeda u njihovom smeru dovoljno govori o celoj situaciji.

Poslednjih dana dovodi se u konotaciju i nova verzija Male sirene koja je osvanula u bioskopima, a u kojoj je "Dizni" produkcija navodno na podrugljiv način "čačnula" princezu od Velsa. Kako je za Pejdž siks rekao jedan kritičar koji je gledao rimejk, "Dizni" je izgleda rešio da iskoristi pažnju koju su privukli loši odnosi između Megan Markl i Kejt Midlton i stavio se na stranu supruge princa Harija.

- U filmu se može videti niz suptilnih, ali uverljivih poređenja između Megan Markl i princa Harija na jednoj strani i glavnih likova Arijel (koja je tamnoputa u novoj verziji) i princa Erika (koji je belac) na drugoj. Međutim, jedna scena je prilično zanimljiva. Arijel je žrtvovala glas da bi došla na površinu i upoznala princa Erika. Ona ne može da govori, pa on pokušava da pogodi njeno ime. Njegova prva pretpostavka je Dajana. Njegov drugi pokušaj je Ketrin, ali nakon što Arijel napravi zgrožen izraz lica, on zaključuje: "Okej, definitivno ne Ketrin" - rekao je izvor za Page six, aludirajući na navodno zgražavanje na ime koje nosi princeza od Velsa.

On je dodao da u filmu ne postoji ništa što bi objasnilo tako ekstremnu reakciju sirene, kao i da bi iz "Diznija" bili neiskreni kada bi rekli da je taj izbor imena slučajan. Naime, Dajana je ime pokojne majke princa Harija, dok je Ketrin ime Kejt Midlton, pa je svaka slučajnost očigledno namerna.

Tanjug/AP

Kejt Midlton privlačila je poglede na krunisanju kralja Čarlsa III 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)